Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ούτε άνδρας, ούτε σκύλος: Δεν φαντάζεστε με τι βγήκε βόλτα μια γυναίκα στο Τόκιο! (video)

10 Μαΐου 2017 10:55
Ούτε άνδρας, ούτε σκύλος: Δεν φαντάζεστε με τι βγήκε βόλτα μια γυναίκα στο Τόκιο! (video)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν πριν από δύο ημέρες οι κάτοικοι του Τόκιο που είδαν ξαφνικά δίπλα τους μια μυστηριώδη ξανθιά γυναίκα να περπατά κρατώντας από το περιλαίμιο μια μεγάλη λευκή πολική αρκούδα!

Η ξανθιά γυναίκα δεν μίλησε σε κανένα από τους περαστικούς και με αργά αλλά σταθερά βήματα κρατούσε την αρκούδα σαν να κρατάει ένα σκυλί για βόλτα την ώρα που δύο μασκοφόροι άνδρες άνοιγαν δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η κίνηση ματ των Διασήμων που έφερε την μεγάλη ανατροπή! Τα νεύρα, η ένταση, το ξεχωριστό έπαθλο και ένας Ντάνος να "γυαλίζει" το μάτι του (videos)

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο αρκετοί χρήστες των social media άρχισαν να εκφράζουν αμφιβολίες για το αν η αρκούδα ήταν πραγματική με άλλους να υποστηρίζουν ότι ήταν ηθοποιός με κοστούμι και άλλους να γράφουν ότι ήταν ρομπότ.

Η πιο πιθανή εκδοχή, σύμφωνα με τη Daily Mirror, είναι ότι ήταν μια κίνηση δημοσίων σχέσεων ενόψει της συναυλίας της Lady Gaga μολονότι στις μπλούζες που φορούσαν οι δύο άνδρες και η γυναίκα ήταν γραμμένη η λέξη LASH.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr!


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share