Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ερωτικό βοήθημα της βικτωριανής εποχής βγαίνει στο σφυρί!

23 Απριλίου 2017 18:28
Ερωτικό βοήθημα της βικτωριανής εποχής βγαίνει στο σφυρί!

Ένας δονητής της βικτωριανής εποχής, κατασκευασμένος από ελεφαντόδοντο πρόκειται να βγει «στο σφυρί», αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιρλανδία, από τον οίκο δημοπρασιών Matthews.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το ένοχο «μυστικό» της Ειρήνης Κολιδά: Έκανε έρωτα τελικά με τον «μισθοφόρο»; Γιατί δεν την ρωτάει κανείς;

Το αντικείμενο αναφέρεται ως αντίκα- «σύντροφος κυριών», είναι από γλυπτό ελεφαντόδοντο επενδυμένο με δέρμα και αναμένεται να αποφέρει στη δημοπρασία από 500 ως 800 ευρώ. «Είναι ένα όμορφο κομμάτι, το οποίο προέρχεται από γνωστή αγγλο-ιρλανδική οικογένεια. Ένα μέλος της οικογένειας το βρήκε σε ένα συρτάρι και το έδωσε για δημοπρασία», ανέφερε ο δημοπράτης Damien Matthews στην εφημερίδα Irish Times. «Πιστεύουμε ότι το ελεφαντόδοντο χρονολογείται από τη δεκαετία του 1840. Ο αρχικός ιδιοκτήτης, ήταν στην Ινδία το 1840, όπου σκότωσε έναν ελέφαντα, και έφερε το σπίτι τον χαυλιόδοντα,» πρόσθεσε. Ο Matthews πιστεύει επίσης ότι ο ιδιοκτήτης ζήτησε τη βοήθεια από κινέζους χαράκτες για να δημιουργήσει το ασυνήθιστο αντικείμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Ξάνθη: Ανήλικος έπεσε από την οροφή κολυμβητηρίου!

Ο δημοπράτης δηλώνει ακόμη σίγουρος ότι επρόκειτο για έναν «προχωρημένο» σύζυγο, καθώς η βικτωριανή εποχή ήταν πολύ σεμνότυφη. «Αυτή ήταν μια πολύ «ανοιχτή» οικογένεια, και αυτό ήταν ένα πολύ τρυφερό δώρο από τον άντρα στη γυναίκα. Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι απίστευτο ενώ υπάρχει και μια καρδιά στη βάση αλλά και μία θήκη όπου μπορούσε να έχει μια τούφα από τα μαλλιά του», σημείωσε επίσης ο Matthews. Συμπλήρωσε δε, ότι δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο από τη συγκεκριμένη εποχή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share