Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τυπάρα: Κάνει καριέρα πoρνoστάρ παρότι είναι 82 ετών!

23 Απριλίου 2017 12:13
Τυπάρα: Κάνει καριέρα πoρνoστάρ παρότι είναι 82 ετών!

Σίγουρα είναι ένας παππούς που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο. Πρόκειται για τον 82χρονο Ιάπωνα Shigeo Tokuda, ο οποίος είναι ο «γηραιότερος πoρνoστάρ του κόσμου». Έκανε το ντεμπούτο του στη «ροζ» βιομηχανία ηλικία 70 ετών και παραμένει ακμαίος μέχρι και σήμερα, 12 χρόνια αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε το αεροσκάφος της Malaysia Airlines που αγνοείται 3 χρόνια;

Ο Βετεράνος του πορνό, όπως αναφέρει η βρετανική “Sun” έκανε το ντεμπούτο του το 2004, πρωταγωνιστώντας σε μια σειρά ταινιών με τον εύγλωττο τίτλο «Ηλικιωμένοι». Σύντομα άρχισε να γυρίζει τη μια ταινία μετά την άλλη, φτάνοντας να παίει σε περίπου 60 ταινίες το χρόνο.

«Ο κόσμος πάντα με ρωτάει για το πώς διατηρούμαι, αλλά δε κάνω κάτι ιδιαίτερο», εξηγεί και τονίζει πως δε κάνει κάτι παρά να ακολουθεί ένα αρκετά καλό τρόπο ζωής. «Αν με ρωτήσεις για το τι μου δίνει δύναμη, καταναλώνω αυγά κάθε μέρα. Μου αρέσει το ρύζι μαζί με ωμό αυγό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη αλλαγή από το Facebook: Καταργεί τους κωδικούς πρόσβασης! Πως θα μπαίνουμε στον λογαριασμό μας;

Ο Shigeo Tokuda γεννήθηκε στο Τόκιο το 1934 και εγκατέλειψε το κολέγιο για να φτιάχνει μηχανές τυχερών παιχνιδιών. Το 1974 σε ένα από τα ταξίδια του είδε για πρώτη φορά ταινία ερωτικού περιεχομένου. Ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που άρχισε να ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο για τον κινηματογράφο ενηλίκων

Η συνάντησή του με ένα βετεράνο σκηνοθέτη ταινιών του είδους τον έφερε έβαλε μπροστά από την κάμερα. Δώδεκα χρόνια αργότερα, εξακολουθεί να γυρίζει ακούραστος ερωτικές ταινίες αν και πλέον έχει ελαττώσει τις συμμετοχές του.

Ο 82χρονος παραδέχεται πως αυτή η καριέρα του, τον κρατάει νέο και ως γνήσιος, παραδοσιακός άνδρας εξυμνεί την ομορφιά των παρτενέρ του πριν από κάθε γύρισμα. «Λένε ότι η ορμή για σeξ μειώνεται όσο μεγαλώνεις. Αλλά νομίζω πως αυτό συμβαίνει γιατί σταματάς να δίνεις σημασία στα πράγματα και δεν εννοώ μόνο αναφορικά με τις γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιά... βοήθα: Βυθίστηκε το ferry «Παναγία της Πάρου» ένα χρόνο μετά την... «Παναγία της Τήνου»! (photos)

Έχουμε λίγο χρόνο να μιλήσουμε πριν ξεκινήσει κάθε γύρισμα, και τότε λέω σε κάθε ηθοποιό ποιο σημείο του σώματός της βρίσκω όμορφο. Σε ποιον δεν αρέσει να ακούει κάτι τέτοιο; Και εκτός αυτού, είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας. Έχοντας την επιθυμία να την παρατηρώ, βοηθά στο να ενδιαφερθώ γι' αυτήν, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί σε σκέψεις για το σώμα της και για το πώς θα ήταν να κάνω σeξ μαζί της».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share