Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Τραγικό: Η πιο απαράδεκτη εμφάνιση που έχουμε δει ποτέ σε παρέλαση στη χώρα! Ας μη δούμε σε λίγες μέρες ανάλογες εικόνες... (Photo)

20 Μαρτίου 2017
Τραγικό: Η πιο απαράδεκτη εμφάνιση που έχουμε δει ποτέ σε παρέλαση στη χώρα! Ας μη δούμε σε λίγες μέρες ανάλογες εικόνες... (Photo)

Για μια ακόμη φορά δεν έλειψαν οι ιδιαίτερες παρουσίες από τις μαθητικές παρελάσεις που έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα, ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκική απόβαση στην Αθήνα: Δεν φαντάζεστε πόσα ακίνητα έχουν αγοράσει οι "γείτονες" στην πρωτεύουσα τον τελευταίο μήνα!

Και την περασμένη χρονιά, λοιπόν, υπήρξαν μαθητές και μαθήτριες που «έκλεψαν» την παράσταση. Όπως μια μαθήτρια του 1ου Γενικού Λυκείου Πατρών, η οποία τράβηξε τα βλέμματα εξαιτίας των παπουτσιών της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διαζύγιο βόμβα! Χωρίζουν Βαρδινογιάννης – Αλοιμόνου! Στα δικαστήρια το ζευγάρι….

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πώς… κατάφερε να παρελάσει με αυτά τα παπούτσια… υπερπαραγωγή!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Εντάσεις στους «διάσημους» και το δυσκολότερο παιχνίδι ασυλίας

Ελπίζουμε φέτος, ανήμερα 25ης Μαρτίου σε λίγες μέρες, να μη δούμε παρόμοιες εικόνες και η σοβαρότητα να κυριαρχίσει μία τόσο σημαντική μέρα για τον Ελληνισμό!

Δείτε τη φωτογραφία:

ÐÁÔÑÁ - ÐÁÑÅËÁÓÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÅÈÍÉÊÇ ÅÐÅÔÅÉÏ ÔÇÓ 28çò ÏÊÔÙÂÑÉÏÕ (EUROKINISSI)