Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πόσο χρόνο έχεις ακόμη με τους αγαπημένους σου; – Μια υπέροχη συγκινητική διαφήμιση

Θα σας συγκινήσει!

18 Δεκεμβρίου 2018 18:03
Πόσο χρόνο έχεις ακόμη με τους αγαπημένους σου; – Μια υπέροχη συγκινητική διαφήμιση

Με βάση τις στατιστικές, στα προσεχή 40 χρόνια, 520 ώρες θα τις περάσουμε παρακολουθώντας τηλεοπτικές σειρές, 6 χρόνια θα βλέπουμε γενικά τηλεόραση, ενώ μια 8ετία θα την περάσουμε σερφάροντας στο ίντερνετ. Πόσο χρόνο θα περάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα;

Το εν λόγω ερώτημα θέτει μια ισπανική διαφήμιση η οποία μετρά πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, και υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο σύντομη είναι η ζωή και που πραγματικά θα πρέπει να εστιάζουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Πάτρα: Αποφυλακίζεται η 36χρονη που σκότωσε το μωρό της!

Το διαφημιστικό πρακτορείο Leo Burnett Madrid και το brand Ruavieja που ανήκει το λικέρ Pernod Ricard συνεργάστηκαν για μια διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Tenemos Que Vernos Más» ή σε απλά ελληνικά «Πρέπει να βλέπουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο».

Το βίντεο των 4,5 λεπτών υπενθυμίζει την αξία των ανθρώπινων επαφών σε έναν κόσμο στον οποίον πρωτοστατεί η τεχνολογία, τα social media, η τηλεόραση και οι σειρές της.

Φίλοι, συγγενείς, μητέρα και γιος μιλούν εκ βαθέων στη διαφήμιση για το πόσο τεράστιας σημασίας είναι ο άνθρωπος ο οποίος κάθεται δίπλα τους, ωστόσο μόλις ο ερευνητής χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο (ο οποίος στηρίζεται στον χρόνο τον οποίον οι άνθρωποι ξοδεύουν μαζί και παράγοντες όπως η ηλικία και το προσδόκιμο ζωής) προκειμένου να τους αποκαλύψει πόσο χρόνο θα περάσουν ακόμα μαζί, τότε όλοι «παγώνουν».

Ο αλγόριθμος της καμπάνιας και τα στατιστικά στοιχεία τα οποία εμφανίζονται σε όλη τη διαφήμιση βασίζονται σε δεδομένα από το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής στην Ισπανία, το Γραφείο Διαδραστικής Διαφήμισης και διάφορες βιομηχανικές μελέτες σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Τραυματίστηκε σοβαρά πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Μάλιστα, οι δημιουργοί της διαφήμισης κυκλοφόρησαν έναν υπολογιστή online στα ισπανικά και στα αγγλικά, προκειμένου οι περίεργοι θεατές να μπορούν να προβλέψουν κατά προσέγγιση πόσο χρόνο έχουν με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share