Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Επικό βίντεο: Πήγαν να τον κλέψουν και τους κυνήγησε με το σκουπόξυλο!

Πού να ήξεραν;

13 Νοεμβρίου 2018 08:20
Επικό βίντεο: Πήγαν να τον κλέψουν και τους κυνήγησε με το σκουπόξυλο!

Μεσημέρι της 1ης Νοεμβρίου τρεις νεαροί που φορούν μπαλακλάβα και κουκούλες αφήνουν τα ποδήλατά τους έξω από ένα παντοπωλείο στο Μπέρμιγχαμ και εισβάλλουν μέσα κρατώντας μαχαίρια για να το κλέψουν.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ιδιοκτήτη που μόλις τους βλέπει αρπάζει ένα σκουπόξυλο και τους επιτίθεται αιφνιδιάζοντάς τους.

Οι επίδοξοι κλέφτες το βάζουν στα πόδια, παίρνουν τα ποδήλατά τους και εξαφανίζονται. Το όλο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφάλειας.

«Ο 13χρονος γιος μου βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί, οπότε λειτούργησε το πατρικό ένστικτο καθώς ήθελα να τον προστατεύσω», ανέφερε στο Birmingham Live ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου, Selliah Vasanthan.

«Είμαι επτά μήνες στο κατάστημα και έχω αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με ανθρώπους που κλέβουν και με συμμορίες. Λειτούργησα με βάση το ένστικτό μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 13 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο

Ήθελα να τους βγάλω από το μαγαζί και πήρα ένα σκουπόξυλο και του κυνήγησα. Έχω δώσει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στην αστυνομία και ελπίζω ότι σύντομα θα τους συλλάβουν», πρόσθεσε ο 42χρονος.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και την έχουν συνδυάσει με άλλα δύο περιστατικά που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της ίδιας μέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: Φωτιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο!

Το ίδιο πρωί δύο τύποι με μπαλακλάβα απείλησαν με μαχαίρι μια 40χρονη γυναίκα και της έκλεψαν το αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε παρατημένο λίγο αργότερα, ενώ μετά την επίθεση στο παντοπωλείο, τρεις κλέφτες που επίσης φορούσαν μπαλακλάβα μπήκαν σε πρακτορείο εφημερίδων και έκλεψαν χρήματα και τσιγάρα.

Προς το παρόν οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share