Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγριο ξύλο: Την έδειρε για μια θέση πάρκινγκ! (video)

Σοκαριστικό βίντεο...

16 Οκτωβρίου 2018 15:57
Άγριο ξύλο: Την έδειρε για μια θέση πάρκινγκ! (video)

Τον άγριο ξυλοδαρμό μιας νεαρής γυναίκας από έναν οδηγό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε πάρκινγκ πολυκαταστήματος στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Ο λόγος πίσω από την κτηνώδη αντίδρασή του δεν ήταν άλλος από τη θέση στάθμευσης που είχε "βάλει στο μάτι" και στην οποία δεν κατάφερε να παρκάρει, αφού... τον πρόλαβαν η κοπέλα και η μητέρα της.

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας διακρίνεται καθαρά το μεγάλου κυβισμού όχημα του άνδρα σταματημένο μπροστά από μια θέση στάθμευσης, την ώρα που ένα αυτοκίνητο μπαίνει στο πλάνο παρκάροντας στο σημείο.

Ο άνδρας βγαίνει από το όχημά του και ζητά το λόγο από την οδηγό του ΙΧ - και μητέρα της κοπέλας - η οποία όμως δεν του δίνει ιδιαίτερη σημασία και προσπερνάει αδιάφορα.

Εκείνος κλωτσάει οργισμένος το αυτοκίνητο της γυναίκας, την ώρα που από το πίσω κάθισμα βγαίνει η κόρη της. Η κοπέλα τον πλησιάζει και του ρίχνει μια γροθιά. Ο μεγαλόσωμος άνδρας βγαίνει εκτός εαυτού. Την αρπάζει από τα μαλλιά, την κοπανάει στο διπλανό αυτοκίνητο, τις ρίχνει μπουνιές και την πετάει στο οδόστρωμα.

Η μητέρα της επιστρέφει τρέχοντας, μόνο και μόνο για να δεχθεί μια σπρωξιά που τη ρίχνει κι αυτήν στο έδαφος. Την ίδια τύχη θα έχει και η κόρη της που στο μεταξύ έχει σηκωθεί και τον ξαναπλησιάζει απειλητικά.

Ο απίστευτος ξυλοδαρμός σταματά αφού οι περαστικοί που έχουν πια μαζευτεί στο σημείο σπεύδουν να δουν αν οι δύο γυναίκες είναι καλά. Ο άνδρας βρίσκει αφορμή για να μπει στο αυτοκίνητό του και να φύγει σαν... "κύριος".

Χάρη στο βίντεο ασφαλείας πάντως, οι αρχές έχουν ήδη ταυτοποιήσει έναν ύποπτο και θεωρούν ότι η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share