Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το καγκουρό που έγινε... επαγγελματίας ποδοσφαιριστής! (Video)

Το βίντεο που έγινε viral!

27 Ιουνίου 2018 09:17
Το καγκουρό που έγινε... επαγγελματίας ποδοσφαιριστής! (Video)

Πολλοί αγώνες έχουν διακοπεί μετά την εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Άλλος για να... κυνηγήσει τον Λουίς Φίγκο, άλλος για να αγκαλιάσει τον Λιονέλ Μέσι, άλλος για να πλησιάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, άλλος για να... ζήσει το πεντάλεπτο της δημοσιότητας.

Στην Αυστραλία διακόπηκε ένα ακόμη παιχνίδι για τον ίδιο λόγο. Υπήρξαν, όμως, δύο... ποιοτικές διαφορές.

Ο αγώνας ήταν για το πρωτάθλημα Γυναικών και επιπλέον, ο... εισβολέας δεν ήταν άνθρωπος, αλλά... καγκουρό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Η απογοήτευση του Πάνου που δεν έφτασε στο symbol game, η αγωνία και ο παίκτης που εξασφάλισε μια θέση στον τελικό! (videos)

Το απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα γυναικών στην περιοχή της Καμπέρα, στην Αυστραλία. Καθώς ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη, το καγκουρό εμφανίστηκε στον διάδρομο που χωρίζει το γήπεδο από την εξέδρα. Περνά πάνω από ένα εμπόδιο και εισβάλει στο γήπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το κινητό της Ειρήνης το πήρε... " - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη!

Ξαπλώνει μπροστά στη μία εστία. Λίγα δευτερόλεπτα μετά σηκώνεται και με άνεση... Λιονέλ Μέσι, χοροπηδά στο γήπεδο, υποχρεώνοντας... αντιπάλους και... συμπαίκτες να του ανοίξουν δρόμο.

Τι έλειπε; Μία πάσα για να... σκοράρει! Δείτε το βίντεο με το απίθανο σκηνικό που διαδραματίστηκε στην Καμπέρα της Αυστραλίας:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share