Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικό βίντεο: Οι συγκινητικές τελευταίες στιγμές του Ινιέστα στο "Καμπ Νου"

Το να περνάς 16 χρόνια στα αποδυτήρια μιας ομάδας είναι μία ολόκληρη ζωή!

23 Μαΐου 2018 07:42
Συγκλονιστικό βίντεο: Οι συγκινητικές τελευταίες στιγμές του Ινιέστα στο

Το να περνάς 16 χρόνια στα αποδυτήρια μιας ομάδας είναι μία ολόκληρη ζωή. Ο Αντρές Ινιέστα δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Μπαρτσελόνα την οποία υπηρέτησε σε όλη του την καριέρα.

Ο 34χρονος μέσος μετά το ξεκίνημα της καριέρας του στην Αλμπαθέτε, στη συνέχεια πήγε στις ακαδημίες των μπλαουγκράνα το 1996 και από το 2002 αποτέλεσε βασικό μέλος της ανδρικής ομάδας.

Σε αυτά τα 16 χρόνια έβαλε το δικό του λιθαράκι στην κατάκτηση όλων των τίτλων και αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 23 Μαΐου;

Το βράδυ της Κυριακής (20/5) η Μπαρτσελόνανίκησε 1-0 την Σοσιεδάδ, πανηγύρισε το πρωτάθλημα, αλλά όλοι όσοι βρέθηκαν στο "Καμπ Νου" αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο μέσο στο τελευταίο ματς με τη φανέλα των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα σε όλους τους λογαριασμούς της ανεβάζει συνεχώς υλικό από τις τελευταίες στιγμές του εμβληματικού αρχηγού της.

Το τελευταίο βίντεο, ωστόσο, είναι αυτό που δείχνει το δέσιμο του παίκτη με αυτή την ομάδα. Σε αυτό βλέπουμε τον Αντρές Ινιέστα να αδειάζει το ντουλάπι του στα αποδυτήρια και στη συνέχεια αφού το αγγίζει για τελευταία φορά να αναχωρεί εμφανώς συγκινημένος.

"Η πιο δύσκολη στιγμή έρχεται πάντα στο τέλος. Το να λες "αντίο" στο "Καμπ Νου" για τελευταία φορά" ήταν το σχόλιο των Καταλανών στο σχετικό βίντεο.

Πηγή: Filathlos.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share