Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονιστικό βίντεο: Σκηνές Τιτανικού σε κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική!

Πλημμύρισαν 50 καμπίνες

9 Μαΐου 2018 10:24
Συγκλονιστικό βίντεο: Σκηνές Τιτανικού σε κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική!

Σκηνές Τιτανικού έζησαν οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιου στην Καραϊβική όταν πλημμύρισαν 50 καμπίνες σε ένα από τα καταστρώματα.

Η πλημμύρα στο κατάστρωμα 9 του πλοίου Carnival Dream προκλήθηκε κατά πληροφορίες από βλάβη στο σύστημα πυρόσβεσης.

Όλοι όσοι διέμεναν στις καμπίνες που πλημμύρισαν μεταφέρθηκαν στο χώρο του spa και κοιμήθηκαν σε χαλιά για γιόγκα.

Στο βίντεο που κατέγραψε η επιβάτης Μάρλα ΝτεΑν Χάασε φαίνεται το νερό να έχει καλύψει έναν διάδρομο στο εσωτερικό του κρουαζιερόπλοιου που είχε αποπλεύσει από τη Νέα Ορλεάνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Το μπάχαλο στους Διάσημους, η πρόταση γάμου και οι ερωτικές αγκαλιές στην παραλία! (video)

«Φίλοι μου είναι μία σπάνια στιγμή στη διαδικτυακή σύνδεση, βρισκόμαστε σε κρουαζιέρα και πλημμυρίζουμε, ακούσαμε τα βιολιά και τα ασημικά σκεύη να καταρρέουν πείτε μια προσευχή για όλους» έγραψε η Χάασε στο προφίλ της αναφερόμενοη στη μουσική από τη μπάντα που ακουγόταν μέχρι τελευταία στιγμή κατά τη διάρκεια του ναυαγίου του Τιτανικού.

Η εταιρεία Carnival Cruises ανακοίνωσε ότι οι επιβάτες θα αποζημιωθούν πλήρως, θα έχουν έκπτωση 50% σε μελλοντική κρουαζιέρα και μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους πριν από την ολοκλήρωση του ταξιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Τι τραγικό έκαναν οι Διάσημοι όταν έλειπαν οι Μαχητές σε... έπαθλο! Πλάνα που δεν έδειξε ποτέ η τηλεόραση!

«Τα πληρώματά μας στο πλοίο επισκεύασαν τη βλάβη και άρχισαν να καθαρίζουν άμεσα το καθαρό νερό από ένα σύστημα πυρόσβεσης. Εκτιμάμε την κατανόηση των φιλοξενούμενών μας και απολογούμαστε ειλικρινά. Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του πληρώματός μας για την άμεση δράση και τη σκληρή δουλειά τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share