Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έπος: Γυναίκα φίλαθλος του Ολυμπιακού πανηγύρισε air ball του Μάντζαρη!

Η φίλαθλος της χρονιάς!

19 Απριλίου 2018 13:38
Έπος: Γυναίκα φίλαθλος του Ολυμπιακού πανηγύρισε air ball του Μάντζαρη!

Με την αδρεναλίνη στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις στα ύψη, μία φίλαθλος των "ερυθρόλευκων" πανηγύρισε κατά λάθος το άστοχο τρίποντο του Μάντζαρη στο φινάλε!

O πρώτος αγώνας της σειράς των playoffs της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ζάλγκιρις βρισκόταν στην κόψη του ξυραφιού. Με το σκορ ισόπαλο στο 72-72 ο Ολυμπιακός είχε την τελευταία επίθεση στην κανονική διάρκεια του αγώνα, με το σουτ του Βαγγέλη Μάντζαρη να μην βρίσκει στόχο. Κάτι όμως η αδρεναλίνη, κάτι ο κόσμος που βρέθηκε μπροστά της, μία φίλαθλος του Ολυμπιακού μάλλον δεν κατάλαβε ότι ο αγώνας θα πήγαινε σε παράταση, με αποτέλεσμα ο τηλεοπτικός φακός να την "πιάσει" να πανηγυρίζει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικτό έγκλημα: Αυτό είναι το ζευγάρι που δολοφονήθηκε μπροστά στον 15χρονο γιο τους!

Τα άτομα που βρισκόντουσαν στην παρέα της φρόντισαν να την ενημερώσουν άμεσα ότι το παιχνίδι είχε δρόμο ακόμα - με τον Ολυμπιακό τελικά να γνωρίζει την ήττα στην παράταση με 87-78 από τους Λιθουανούς - απογοητεύοντάς την. Με τον τηλεοπτικό φακό όμως να έχει απαθανατίσει την στιγμή, η φίλαθλος των "ερυθρόλευκων" έχει προλάβει ήδη να γίνει viral.

Δείτε το σχετικό video στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share