Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σάλος στην Εθνική Οδό: Άνδρας κάνει σούζα δίπλα από περιπολικό! Η αντίδραση της Αστυνομίας θα σας προκαλέσει οργή! (video)

16 Μαρτίου 2018 10:13
Σάλος στην Εθνική Οδό: Άνδρας κάνει σούζα δίπλα από περιπολικό! Η αντίδραση της Αστυνομίας θα σας προκαλέσει οργή! (video)

Περιπολικό πέρασε δίπλα από οδηγό που έκανε σούζες με την μοτοσικλέτα του στην Εθνική Οδό πρωί- πρωί και δεν του είπε το παραμικρό.

Κι όμως ο οδηγός της μηχανής διέσχιζε την μοτοσικλέτα με την μία ρόδα την ώρα που γύρω του περνούσαν αυτοκίνητα.

Κι ενώ την ώρα που ο ίδιος έκανε την επικίνδυνη σούζα του, ακριβώς δίπλα του πέρασε ένα περιπολικό, το οποίο μάλιστα απ΄ότι φάνηκε δεν έδωσε καθόλου σημασία στον μοτοσικλετιστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστη η Νατάσα Καλογρίδη 23 χρόνια πριν! Η φωτογραφία που πάγωσε την Τσιμτσιλή!

Ο αναβάτης, μάλιστα, όχι μόνο κοίταζε συνέχεια το περιπολικό, αντί να κοιτά μπροστά, αλλά στην συνέχεια τους ευχαρίστησε κιόλας που δεν τον σταμάτησαν κάνοντας τους νεύματα με τα χέρια.

Τα σχόλια στο You Tube «δίνουν και παίρνουν» με μερικούς να χαρακτηρίζουν αδικαιολόγητη την πράξη του οδηγού και άλλοι να τα βάζουν με την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Ο Δρυμωνάκος έφυγε και το Twitter τον αποθεώνει: "Θυμάστε τα νούμερα της Κουρούτας; Χειρότερα να περιμένετε!"

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share