Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ληστεία μέρα μεσημέρι σε φούρνο στο κέντρο του Μαρκοπούλου: Η απίστευτη ψυχραιμία της υπαλλήλου που αφόπλισε τον δράστη! (video)

17 Φεβρουαρίου 2018 13:05
Ληστεία μέρα μεσημέρι σε φούρνο στο κέντρο του Μαρκοπούλου: Η απίστευτη ψυχραιμία της υπαλλήλου που αφόπλισε τον δράστη! (video)

Απίστευτη ψυχραιμία επέδειξε μια υπάλληλος αρτοποιείου η οποία βρέθηκε ξαφνικά με το όπλο του ληστή να τη σημαδεύσει στο κεφάλι.

Όπως θα δείτε στο video, με το πιστόλι του κρυμμένο στο μπουφάν ο ληστής μπαίνει στο αρτοποιείο, πλησιάζει στον πάγκο του καταστήματος και με το που βλέπει την υπάλληλο βγάζει ξαφνικά το όπλο, τη σημαδεύει στο κεφάλι και της ζητάει τα χρήματα από το ταμείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είναι Πρόπτωση ορθού που μπορούμε να πάθουμε όταν κάνουμε την ανάγκη μας στην τουαλέτα; Τι μπαίνει στον πρωκτό μας;

Η ληστεία έγινε μέρα μεσημέρι στην οδό Ερμού στον πιο κεντρικό δρόμο του Μαρκοπούλου, στην πλατεία της πόλης στο αρτοποιείο "Σπανός". Ο κακοποιός με απίστευτο θράσος, έφτασε έξω από το αρτοποιείο και άναψε τσιγάρο περιμένοντας να βγει ένας πελάτης που ήταν ήδη μέσα.

Αν και ένιωθε υπεροχή, όταν μπήκε μέσα στο κατάστημα κρατώντας το όπλο, η απίστευτη ψυχραιμία της υπαλλήλου ωστόσο αποδείχθηκε αφοπλιστική.

«Του άνοιξε κουβέντα προσπαθούσε να τον ηρεμίσει. Το συζήτησε, του είπε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει και μάλιστα του πρότεινε να του δώσει κάποια χρήματα που είχε στην τσέπη! Αιφνιδιάστηκε από την συμπεριφορά της κοπέλας, υποθέτω ότι δεν είχε αντιμετωπίσει και ο ίδιος ποτέ άλλοτε τέτοια συμπεριφορά και λίγο μετά έφυγε» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Το χάσαμε το κορμί! Η Αλβανίδα που μοιράζει "εγκεφαλικά' σε κάθε της πέρασμα! (photos)

Σύμφωνα με μάρτυρες ο ίδιος κακοποιός είχε ληστέψει και ένα φαρμακείο. Ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια και άρπαξε 200 ευρώ από το ταμείο.

Δείτε το βίντεο από τις ειδήσεις του Star στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share