Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μία πτήση... σκέτος μπελάς! - Το ζωηρό αγοράκι που δεν σταμάτησε να ουρλιάζει κατά την διάρκεια του 8ωρου ταξιδιού! (Video)

16 Φεβρουαρίου 2018 07:59
Μία πτήση... σκέτος μπελάς! - Το ζωηρό αγοράκι που δεν σταμάτησε να ουρλιάζει κατά την διάρκεια του 8ωρου ταξιδιού! (Video)

Αυτή η οχτάωρη πτήση φάνηκε... αιώνας στους επιβάτες, καθώς καθ' όλη τη διάρκεια ένα μικρό αγόρι δεν σταμάτησε να φωνάζει.

Τα ουρλιαχτά του καταγράφηκαν από τους ενοχλημένους και ταλαιπωρημένους επιβάτες στα κινητά τους και τα δημοσίευσαν στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Το «δαιμονικό» παιδί, όπως το χαρακτήρισαν οι συνεπιβάτες του ήταν εκτός ελέγχου. Ανέβαινε πάνω στα καθίσματα και ούρλιαζε ακόμα και πριν την απογείωση του αεροσκάφους.

Η μαμά του παιδιού απεγνωσμένα προσπαθούσε να εξασφαλίσει wifi ώστε να βάλει στο ipad κάτι για να ηρεμήσει ο μικρός, αλλά η αεροσυνοδός της απάντησε ότι είναι αδύνατον να γίνει πριν την απογείωση.

Εκτός από τη χρήση των καθισμάτων ως αναρριχητικής βάσης, φέρεται να έτρεχε στους διαδρόμους, βασανίζοντας τους επιβάτες, οι οποίοι κρατούσαν τα αυτιά τους. Φυσικά, από την φασαρία άρχισαν να φωνάζουν και τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονταν στην πτήση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου;

Το αεροσκάφος ξεκίνησε από τη Γερμανία με τελικό προορισμό το Newark των ΗΠΑ. Το βίντεο μεταφορτώθηκε στο YouTube από τον Shane Townley.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share