Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο Μπέκαμ μπαίνει σε κλουβί με 10.000 κουνούπια! - To «ηχηρό» μήνυμα κατά της ελονοσίας!

7 Φεβρουαρίου 2018 10:05
Συγκλονιστικό βίντεο: Ο Μπέκαμ μπαίνει σε κλουβί με 10.000 κουνούπια! - To «ηχηρό» μήνυμα κατά της ελονοσίας!

Ένα βίντεο που πραγματικά αξίζει να το δείτε όλοι!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με έναν ιδιαίτερο τρόπο περνά ένα «ηχηρό» μήνυμα κατά της ελονοσίας που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα όλων και θα συζητηθεί πολύ.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο ο Άγγλος πρώην διεθνής εμφανίζεται σε ένα σποτ ευαισθητοποίησης για την ελονοσία, στο οποίο μπαίνει μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί, το οποίο αρχικά φαίνεται άδειο, αλλά στη συνέχεια γεμίζει με 10.000 κουνούπια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - αποκλειστικό: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Λιποθύμησε από τα αναφιλητά

Ο Μπέκαμ πιάνοντας τα χέρια του και τους ώμους φαίνεται να δέχεται επίθεση από τα κουνούπια, χωρίς όμως να αντιδρά.

«Μπορούμε να είμαστε η γενιά που θα την τελειώσει για τα καλά, η ελονοσία πρέπει να πεθάνει ώστε εκατομμύρια άνθρωποι να μπορέσουν να ζήσουν». Αυτά τα έντομα είναι ενοχλητικά σε μέρη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σε άλλα μέρη του κόσμου, ένα τσίμπημα κουνουπιού είναι τρομακτικό και θανατηφόρο καθώς προκαλεί ελονοσία και την απώλεια της ζωής ενός παιδιού κάθε δύο λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5000% αύξηση στις πωλήσεις του: Το προϊόν που έσπασε τα ρεκόρ στα ελληνικά σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο!

Γι’ αυτό στέκομαι μαζί με τα εκατομμύρια που ζουν καθημερινά υπό αυτή την απειλή», είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share