Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αθεόφοβοι: Κοκαΐνη πίσω από την εικόνα της Παναγίας! Βίντεο - ντοκουμέντο

15 Ιανουαρίου 2018 14:14
Αθεόφοβοι: Κοκαΐνη πίσω από την εικόνα της Παναγίας! Βίντεο - ντοκουμέντο

Δεν είχε τον… Θεό του ένα ζευγάρι από την Αλβανία, το οποίο έκρυβε ναρκωτικά σε ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στο σπίτι του, πίσω από την εικόνα της Παναγίας.

Ο 44χρονος αλβανικής καταγωγής και η 33χρονη βορειοηπειρώτισσα συνελήφθησαν το Σάββατο στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών (και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά) επετεύχθη ο εντοπισμός ζευγαριού και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη εξέλιξη: Αποκλειστικό! Θύμα επίθεσης από τον Παπαγιάννη και η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου!

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το διαμέρισμα στον Πειραιά, όπου διέμεναν οι κατηγορούμενοι, χρησιμοποιείτο ως χώρος νόθευσης, επανατυποποίησης και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών και πρακτικά είχε διαμορφωθεί σαν εργαστήριο ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης και ηρωίνης.

Από τις διενεργηθείσες έρευνες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε τοίχο εντός του διαμερίσματος πίσω από την εικόνα της Παναγίας, καθώς και σε αποθήκη, που διατηρούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης περισσότερη του ενός κιλού, ποσότητα ηρωίνης βάρους 19,9 γραμμαρίων, νοθευτική ουσία κοκαΐνης σε μορφή βράχου βάρους τεσσάρων κιλών και νοθευτική ουσία ηρωίνης, βάρους σχεδόν ενάμιση κιλού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια & οι Έρωτες των ημερών by MagicF’Ariel!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share