Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το φάντασμα των Χριστουγέννων «συλλαμβάνει» νεαρούς που πίνουν αλκοόλ σε αυτοκίνητο!

29 Δεκεμβρίου 2017 18:46
Το φάντασμα των Χριστουγέννων «συλλαμβάνει» νεαρούς που πίνουν αλκοόλ σε αυτοκίνητο!

Η παρακολούθηση έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη για τους αστυνομικούς
Η αστυνομία έχει εντοπίσει΄και παρακολουθεί μέσω κάμερας ένα κίτρινο σπορ αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο ένα γκρουπ νεαρών κάνει χρήση αλκοόλ και άλλων ουσιών. Η παρακολούθηση, όμως, θα οδηγήσει την «έρευνα» σε ένα άκρως απρόβλεπτο αποτέλεσμα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Χριστούγεννα του Γιώργου Αγγελόπουλου με πρόσωπο - έκπληξη! Η φωτογραφία - φωτιά και το μήνυμα όλο νόημα!

Κάμερα ασφαλείας στο Περού, που χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να εντοπιστεί ένα ύποπτο σπορ αυτοκίνητο, κατέγραψε τη στιγμή που μία «σκιά» πλησιάζει το όχημα, «κάθεται» στο καπό του και εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα.

Η περίπτωση των νεαρών που έκαναν χρήση αλκοόλ και άλλων ουσιών πέρασε σε δεύτερη μοίρα, όταν ένας από τους αστυνομικούς παρατήρησε τη σκιά. «Είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για μία παραφυσική δραστηριότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά στα περουβιανά ΜΜΕ, ενώ κάποιος άλλος έκανε λόγο για «το φάντασμα των Χριστουγέννων», καθώς το περιστατικό καταγράφηκε ανήμερα της μεγάλης γιορτής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη: Δεν φαντάζεστε τι έκαναν τα μέλη της σπείρας λίγα λεπτά μετά την σύλληψη της!
Δείτε το βίντεο...

Πηγή:Πρώτο θέμα

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share