Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κι όμως υπάρχει λύση: Αυτό είναι το απόλυτο κόλπο για να καθαρίσετε τον πάγο από το παρμπρίζ! (Video)

22 Δεκεμβρίου 2017 17:35
Κι όμως υπάρχει λύση: Αυτό είναι το απόλυτο κόλπο για να καθαρίσετε τον πάγο από το παρμπρίζ! (Video)

Τον χειμώνα ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε το πρωί καθώς φεύγουμε για τη δουλειά είναι ο πάγος που σχηματίζεται στο παρμπρίζ εξαιτίας της υγρασίας ή του χιονιού.

Ο πάγος στο παρμπρίζ μειώνει την ορατότητα του οδηγού κι έτσι αναγκαζόμαστε να χάνουμε πολύ ώρα έως ότου ζεστάνουμε αρκετά το γυαλί εσωτερικά με το καλοριφέρ του αυτοκινήτου, για να λύσουμε το πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - τελικός: Το αγώνισμα και ο μεγάλος νικητής! Διέρρευσαν φωτογραφίες

Ο μετεωρολόγος Ken Weathers (ναι, λέει τον καιρό και το όνομά του είναι… Weathers!) εργάζεται στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WATE 6 του Τενεσί και υποστηρίζει ότι έχει την λύση.

Όπως λέει, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμίξετε νερό και οινόπνευμα εντριβής σε ίσες ποσότητες. Το διάλυμα που θα προκύψει βάλτε το σε ένα δοχείο και ψεκάστε το πάνω στο παγωμένο παρμπρίζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Την σκότωσε γιατί..." - Σοκάρει το σημείωμα του πατέρα στην Ξάνθη που δολοφόνησε την κόρη του και αυτοκτόνησε!

Όπως λέει ο Weathers, το κόλπο αυτό πετυχαίνει λόγω του ιδιαίτερα χαμηλού σημείου πήξης της ισοπροπυλικής αλκοόλης που είναι στους -89°C.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share