Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά; Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple σου δίνει την απάντηση (video)

24 Νοεμβρίου 2017 12:57
Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά;  Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple σου δίνει την απάντηση (video)

Η αιώνια απορία που έχει προκαλέσει κατά καιρούς πολλές διαμάχες: Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά; Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple έχει την απάντηση!

Ο τεχνολογικός κολοσσός Apple όχι απλά πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά αποφάσισε να βασίσει τη χριστουγεννιάτικη διαφήμισή της σ’ αυτό το concept!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Χ. Άρχο! (video)

Η φετινή διαφήμιση της Apple μας μαγεύει και μας μεταφέρει σ’ ένα στολισμένο και χιονισμένο τοπίο, όπου υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρεις το άλλο σου μισό!

Τη ρομαντική ατμόσφαιρα της διαφήμισης ενισχύει η παρουσία του Sam Smith στο μουσικό background με το τραγούδι “Palace” ν’ ακούγεται, ενώ βλέπουμε μια γυναίκα να περπατάει σ’ έναν χιονισμένο δρόμο έχοντας ανά χείρας το iPhone X και απ’ τα AirPods ακούει το ερωτικό κομμάτι.

Η κοπέλα, παρασυρμένη απ’ το μαγικό τοπίο και τη μουσική, αρχίζει να χορεύει, όμως, ξαφνικά πέφτει πάνω σ’ έναν άγνωστο! Οι δυο τους ερωτεύονται απ’ την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να χορεύουν μαζί στο δρόμο, αφού η γυναίκα του έχει δώσει το ένα ακουστικό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στην ελληνική showbiz: Συντετριμμένος ο Διονύσης Σαββόπουλος!

Η διαφήμιση μας βάζει στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο mood, ενώ παράλληλα μας λέει πως μπορεί οποιαδήποτε στιγμή κι σ’ οποιοδήποτε μέρος να συναντήσεις το άλλο σου μισό… Άσχετα με το ότι στην πραγματική ζωή δεν είναι όλα τόσο μαγικά όσο στη διαφήμιση!

Σημειώνεται ότι οι δύο πρωταγωνιστές στην πραγματικότητα είναι επαγγελματίες χορευτές, οι οποίοι γνωρίστηκαν σε μια audition στη Νέα Υόρκη, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν!

Πηγή: ipop.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share