Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με το χούφτωμα «γιατρού» στη Ναταλία Δραγούμη! (video)

22 Νοεμβρίου 2017 15:23
Σάλος με το χούφτωμα «γιατρού» στη Ναταλία Δραγούμη! (video)

O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) αντέδρασε άμεσα, ζητώντας με εξώδικη διαμαρτυρία να παύσει άμεσα η προβολή του, καθώς θίγονται η τιμή και η υπόληψη των Ελλήνων γιατρών! Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, που ζήτησε την άμεση απόσυρση του βίντεο.

Η πλοκή του επίμαχου σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί, εκτυλίσσεται σε ένα εξεταστήριο. Εκεί, ο παιδίατρος Βασίλης Χαλακατεβάκης ζητάει από τη μητέρα του Δημητράκη (ο οποίος έχει βγει από το δωμάτιο) Ναταλία Δραγούμη να βγάλει την μπλούζα της για να διαπιστώσει δήθεν εάν εκείνη «κόλλησε» τον μικρό, ο οποίος έχει ακροαστικά. Ομως, η συμπεριφορά του παιδιάτρου δεν είναι και τόσο... αθώα, με αποτέλεσμα η ασθενής να αναρωτιέται, μόλις τελειώνει η εξέταση, αν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης! Ο ΙΣΑ χαρακτήρισε συκοφαντικό το συγκεκριμένο βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ για την Ελένη Χατζίδου: Της έκαψαν το αυτοκίνητο!

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι προβάλλεται και φέρεται να είναι βασισμένο σε πραγματικό γεγονός, χωρίς τέτοια καταγγελία να έχει υποβληθεί. Σε κάθε περίπτωση, και χωρίς να μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι ένα τέτοιο μεμονωμένο και ακραίο περιστατικό έχει λάβει χώρα, το συγκεκριμένο σποτ είναι συκοφαντικό για το ιατρικό σώμα, θίγει το κύρος, την ηθική και κοινωνική αξία συλλήβδην όλων των Ελλήνων γιατρών, που ευόρκως παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους Ελληνες ασθενείς» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών, στις 25 Νοεμβρίου, η ΓΓΙΦ κυκλοφόρησε τέσσερα σποτ για την τηλεόραση και το διαδίκτυο για περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε χώρους εργασίας, εκπαίδευσης και υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - σοκ: Άνοιξαν το πλυντήριο και βγήκε από μέσα ένα τεράστιο φίδι! (video)

Πηγή: espressonews.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share