Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεγάλες στιγμές για την Νάξο: Η ταινία του Μπόλυγουντ που γυρίστηκε στο νησί και έχει γίνει viral παγκοσμίως (video)

22 Νοεμβρίου 2017 12:38
Μεγάλες στιγμές για την Νάξο: Η ταινία του Μπόλυγουντ που γυρίστηκε στο νησί και έχει γίνει viral παγκοσμίως (video)

Bίντεο από μέρος της ταινίας του Μπόλιγουντ, Tiger Zinda Hai, που γυρίστηκε στην Νάξο κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο You Tube και έχει γίνει το απόλυτο viral.

Η μουσικοχορευτική σκηνή γυρίστηκε στο νησί του Αιγαίου στα τέλη του περασμένου μήνα, με αποτέλεσμα τότε πλήθος χορευτών και ηθοποιών να «πλημμυρίζουν» το νησί.

Συγκεκριμένα, το αγαπητό κινηματογραφικό ζευγάρι, Σάλμαν Καφ και Κατρίνα Κάιφ επισκέφτηκαν το νησί μαζί με 200 ακόμα άτομα έτσι ώστε να γυρίσουν το βίντεο μέσα στην Πορτάρα, το λιμάνι και τα στενά της Χώρας του νησιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Νέα 24ωρη απεργία! Ποιοι κατεβάζουν ρολά;

Το αποτέλεσμα, λοιπόν, μετά από 4 μέρες γυρισμάτων, είναι εντυπωσιακό, ενώ από τα εναέρια πλάνα φαίνεται η ομορφιά του νησιού.

Μάλιστα, το video εχει γίνει viral καθώς στις δύο μέρες προβολής έχει ήδη συγκεντρώσει περίπου 12 εκατομμύρια προβολές.

Για το νησί μιλούν και όλα μπολιγουντιανά site, τα οποία αναφέρουν πως η Νάξος ήταν η ιδανική επιλογή λόγω του γραφικού και γαλήνιου τοπίου που βγάζει έναν ρομαντισμό.

«Ακόμη και οι ντόπιοι ήταν τόσο περίεργοι να δουν τι συμβαίνει κατά την διάρκεια των γυρισμάτων με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν κατά δεκάδες και να αρχίσουν να χορεύουν λες και βρίσκονταν σε συναυλία», ανέφερε το india.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνετρίβη αεροσκάφος! Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες!


Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2017, με το όνομα «Γλυκέ μου Τίγρη» και τότε όλοι οι λάτρεις του Χόλιγουντ θα θαυμάσουν και στην μεγάλη οθόνη τις ομορφιές της τόσο της Νάξου, όσο και των καλλίγραμμων χορευτριών με την ανατολική ομορφιά που πήραν μέρος στα γυρίσματα.



Πηγή: naxostime.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share