Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βίντεο - ντοκουμέντο: Απίστευτο ξύλο και μπουνιές στο δημοτικό συμβούλιο Μάνδρας!

22 Νοεμβρίου 2017 12:12
Βίντεο - ντοκουμέντο: Απίστευτο ξύλο και μπουνιές στο δημοτικό συμβούλιο Μάνδρας!

Πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μάνδρας το βράδυ της Τρίτης, στην πρώτη συνεδρίαση μετά τις φονικές πλημμύρες στην περιοχή.

Εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ήρθαν κυριολεκτικά στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας μέσα στο Δημαρχείο, ενώ όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά τη σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών.

Ο επικεφαλής της μειοψηφούσας παράταξης Γιώργος Σαμπάνης, άρχισε να φωνάζει και να κατηγορεί τη Δήμαρχο Μάνδρας ότι ήταν απούσα, όταν στην πρώτη αυτή συνεδρίαση και με την παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων τιμήθηκαν οι νεκροί της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνάρας: Αδιανόητη πατέντα για την κακοκαιρία από Έλληνα οδηγό! (photo)

Οι δημοτικοί σύμβουλοι αντέδρασαν έντονα, υποστηρίζοντας ότι η Δήμαρχος βρισκόταν σε αποστολή καταγραφής των προβλημάτων και κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν προς το δημοτικό συμβούλιο.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης να ανεβαίνουν σε θρανία και να γρονθοκοπούν τον κ. Σαμπάνη, φωνάζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την απόφασή του να κάνει αντιπολίτευση αυτές τις δύσκολες ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική αγορά: Το σούπερ μάρκετ που επιστρέφει στην Ελλάδα και κάνει τον Σκλαβενίτη να τρέμει!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share