Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

H νέα Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και θα λατρέψετε και εσείς! (video)

19 Νοεμβρίου 2017 11:53
H νέα Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και θα λατρέψετε και εσείς! (video)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Μόλις 5 εβδομάδες έχουν μείνει. Και το πνεύμα τους, αυτό το καλοσυνάτο πνεύμα που μας κάνει όλους λίγο πιο γενναιόδωρους, έχει ήδη αρχίσει να μας κατακλύζει. Τι περιμένουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων εκτός από τα δώρα και την αγάπη των δικών μας ανθρώπων;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ζώδια της εβδομάδας 20-26 Νοεμβρίου 2017 από τον Κώστα Λεφάκη - Ποια ζώδια θα έχουν «φουρτούνες» στα αισθηματικά τους;

Όμορφες ιστορίες. Που αν έχουν και εικόνα, ακόμα καλύτερα. Και οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις είναι πάντα οι καλύτερες. Το βρετανικό πολυκατάστημα Debenhams ξεπέρασε φέτος τον εαυτό του, χαρίζοντάς μας μια διαφήμιση που έγινε viral και που θα λατρέψετε από την πρώτη φορά. Ύστερα θα θέλετε να την δείτε και να την ξαναδείτε.

Έχοντας ως κεντρική ιδέα το παραμύθι της σταχτοπούτας, δίνει μια πιο σύγχρονη μορφή. Χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, τα ρούχα και τα μέσα της σημερινής εποχής. Και παρόλο που είναι κι αυτό παραμύθι, θέλεις πολύ να το πιστέψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη καταγγελία από τη Δήμαρχο Μάνδρας: Αστυνομικοί που δηλώθηκαν ότι ήταν στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού!

Δείτε την και μην μας πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε. Και στο τέλος θα δείτε κάποιον πολύ γνώριμο σας ωραίο τύπο...

Πηγή: E-Daily.gr

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share