Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Σπαρακτικό βίντεο: Αγελάδα κυνηγάει βανάκι που μεταφέρει τα μοσχαράκια της!

14 Νοεμβρίου 2017 17:52
Σπαρακτικό βίντεο: Αγελάδα κυνηγάει βανάκι που μεταφέρει τα μοσχαράκια της!

Η αγελάδα φαίνεται να κυνηγά τα μοσχαράκια της ενώ της τα παίρνουν μακριά. Κινείται όσο πιο γρήγορα μπορεί για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της. Σύμφωνα με το Save Animals From Exploitation, οι αγελάδες υποφέρουν όταν χωρίζονται από τα μοσχαράκια τους.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι δεν διαφέρει από το να πάρεις τα παιδιά από τη μητέρα τους. Οι αγελάδες, όπως αναφέρει το RSPCA, συχνά χωρίζονται από τα παιδιά τους για να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών και να ρυθμίσουν την πρόσληψη τροφής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Zara: Η Τζένη Μπαλατσινού «σήκωσε» όλο το κατάστημα! Την βοηθούσαν μέχρι και οι υπάλληλοι να σηκώσει τις σακούλες!

Πότε χωρίζουν τα μοσχαράκια από την αγελάδα
Η διαδικασία χωρισμού είναι τόσο επώδυνη για τις αγελάδες όσο και για μια γυναίκα και έτσι πρέπει να γίνεται μέσα σε ένα κατάλληλο χρονικό πλαίσιο ώστε να ελαχιστοποιηθεί η δυστυχία τους.

Η συνήθης πρακτική στις γαλακτοβιομηχανίες είναι να χωρίζονται μέσα στις πρώτες 12 ώρες από τη γέννησή τους. «Ο διαχωρισμός εντός 24 ωρών παρεμποδίζει την ανάπτυξη δεσμού και μειώνει τη δυσκολία του αποχωρισμού», τονίζεται στο site του οργανισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άδειασμα του Πίντζη στον Ζαμπίδη και τα δάκρυα του Μαυρίδη! Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία; Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! (videos)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share