Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Tι τραβάς ρε καρ@$#^*%»! Αδιανόητο ξέσπασμα ηλικιωμένου στον "αέρα" της εκπομπής του Παπαδάκη! (video)

31 Οκτωβρίου 2017 10:10
«Tι τραβάς ρε καρ@$#^*%»! Αδιανόητο ξέσπασμα ηλικιωμένου στον

Πρωτοφανές περιστατικό σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής βρισκόταν στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, όπου ατελείωτες ουρές είχαν σχηματίσει πολίτες για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Πατέρας... αυνανίζει τον ανάπηρο γιο του για θεραπεία! Η συγκλονιστική ιστορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! (photos)

‘Ενας ηλικιωμένος, σε έξαλλη κατάσταση, κατέβασε την κάμερα της εκπομπής και προπηλάκισε τον ρεπόρτερ και τον κάμεραμαν, λέγοντας: «Τι τραβάς, ρε κ$@$@όλη! Στα αρ2#@#@ μου σε γράφω ρε!», με τον Γιώργο Παπαδάκη να μένει άναυδος.

«Κώστα μου εντάξει ασ’ τον τον άνθρωπο. Εντάξει αυτά συμβαίνουν, τον δικαιολογούμε τον άνθρωπο μέσα στην αγανάκτηση του. Τις περισσότερες φορές προσωποποιείται ένας άνθρωπος που κάνει τη δουλειά του. Γιατί εκεί δεν βρισκόμαστε για να τους εκθέσουμε, εκεί βρισκόμαστε για να βοηθήσουμε. Κώστα μου σε αφήνουμε για να μπορέσεις να οργανωθείς καλύτερα!» είπε μάλλον αμήχανα ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή γκάφα: Βράβευσαν τη Βανδή και την αποκάλεσαν… Άννα Βίσση! Η απίστευτη αντίδραση της τραγουδίστριας! (video)

Δείτε το απίστευτο περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share