Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκινητικό βίντεο: Δείτε την απίστευτη αντίδραση ενός άνδρα όταν βλέπει για πρώτη φορά... χρώματα!

17 Οκτωβρίου 2017 15:58
Συγκινητικό βίντεο: Δείτε την απίστευτη αντίδραση ενός άνδρα όταν βλέπει για πρώτη φορά... χρώματα!

Ένας άνδρας που γεννήθηκε με αχρωματοψία «έσπασε» όταν είδε τα χρώματα για πρώτη φορά χάρη σε ένα ζευγάρι ειδικών γυαλιών.

Ο Ρος Μόρουμ γιορτάζει τα 30α γενέθλιά του με τη σύζυγό του Πασκάλ και μερικούς φίλους του να του παραδίδουν το εκπληκτικό αυτό δώρο. Περιτριγυρισμένος από έντονα λουλούδια στους Βοτανικούς Κήπους του Durban, ήταν πολύ νευρικός για να δοκιμάσει τα γυαλιά Enchroma.

Αλλά μετά από την απαραίτητη ψυχολογική προετοιμασία, τα βάζει τελικά και αμέσως ξεσπάει σε δάκρυα βλέποντας τα ζωντανά χρώματα γύρω του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/10) από την Άντα Λεούση!

Η σύζυγός του πηγαίνει για να τον βοηθήσει όταν αυτός αρχίζει να πηγαίνει κοντά στα χρώματα των φυτών.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το καλύτερο παράδειγμα που γνωρίζω είναι μια εικόνα ενός καταστήματος φρούτων, όπου κάθε αντικείμενο μοιάζει με πράσινη απόχρωση. Δεν μπορώ να διακρίνω τη διαφορά μεταξύ της εικόνας που βλέπω και της έγχρωμης εικόνας.

Αφού παντρευτήκαμε τον Μάρτιο του περασμένου έτους, η σύζυγός μου Πασκάλ οργάνωσε όλους τους φίλους μου να βάλουν μαζί χρήματα για τα γυαλιά.

Ένας φίλος μας ήταν στις ΗΠΑ τον Αύγουστο, οπότε η Πασκάλ αγόρασε διαδικτυακά τα γυαλιά και έβαλε την εταιρία να τα στείλει στον φίλο μας, ώστε να μπορεί να τα φέρει στο σπίτι μαζί της.

Όλο αυτό ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα, ποτέ δεν ήμουν σίγουρος για τα γυαλιά γιατί δεν ήθελα να μάθω τι μου έλειπε, αλλά πριν από μερικούς μήνες είπα στη γυναίκα μου ότι θα ήθελα να τα δοκιμάσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στα μπαράζ για το Μουντιάλ!

Ο Ρος Μόρουμ τόνισε πως: «Ποτέ δεν ήξερα ότι είχα αχρωματοψία. Πάντα σκεφτόμουν ότι ήμουν απλά κακός με τα χρώματα, όπως συχνά έβλεπα το μπλε για μοβ, το κόκκινο για πράσινο, το κίτρινο για πορτοκαλί και το κόκκινο για ροζ, καθώς μου φαίνεται ότι εύκολα μπορείς να τα μπερδέψεις μεταξύ τους αυτά. Γι'αυτό όταν ξεκινούν και με τραβάνε βίντεο, έχω συναισθηματική φόρτιση, καθώς είμαι τόσο νευρικός για να δοκιμάσω τα γυαλιά».

Ενώ συνεχίζει λέγοντας πως: «Όταν τελικά τα φόρεσα ήταν ένα εντυπωσιακό θέαμα. Όλα τα κόκκινα, πράσινα, ροζ και πορφυρά φαινόταν να ξεχωρίζουν όπως ποτέ άλλοτε. Όλα ήταν τόσο έντονα, καθαρά και σχεδόν έλαμπαν σε ένα φωτεινό χρώμα. Τα κόκκινα και τα ροζ φυτά ήταν τα πιο απίστευτα, καθώς το χρώμα τους άλλαξε τελείως από το πώς τα βλέπω κανονικά.Ήταν όλα πολύ πιο ζωντανά. Είναι σαν τα γυαλιά να έχουν ένα φίλτρο του Instagram για τα πάντα, έτσι όλα τα χρώματα είναι πιο ζωντανά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ο μεταμορφωτικός Δίας στο Σκορπιό ως τον Νοέμβριο! Ποια θα επηρεαστούν αρνητικά;

Τέλος, αυτό που τον εντυπωσίασε πιο πολύ είναι: «Το χρώμα του δέρματος των ανθρώπων. Η επιδερμίδα μας είναι πολύ πιο ζωντανή και ζεστή και τονισμένη σε σύγκριση με το χλωμό δέρμα που συνήθως βλέπω εγώ».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share