Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτη αυτοθυσία: Άνδρας σώζει βενζινάδικο από φωτιά με κίνδυνο ζωής!

14 Οκτωβρίου 2017 18:50
Απίστευτη αυτοθυσία: Άνδρας σώζει βενζινάδικο από φωτιά με κίνδυνο ζωής!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις πινακίδες στα βενζινάδικα που απαγορεύουν το κάπνισμα και το κινητό για το φόβο πυρκαγιάς. Εάν όμως το κακό συμβεί και ένα αυτοκίνητο τυλιχτεί στις φλόγες δίπλα από τις αντλίες των καυσίμων, ποιός γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Οι περισσότεροι θα σκέφτονταν να απομακρυνθούν όσο πιο μακριά για να αποφύγουν μια πιθανή έκρηξη λόγω της επέκτασης της φωτιάς στις δεξαμενές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το παρόν; Όλος ο δικηγορικός και πολιτικός κόσμος εκεί!

Όμως σε ένα πρατήριο καυσίμων της Σαουδικής Αραβίας, ένας «υπερήρωας» με Toyota Land Cruiser V8 είχε μια άλλη σκέψη. Προχώρησε στο χώρο του βενζινάδικου και παρά τη φωτιά που είχε φουντώσει έσπρωξε με το αυτοκίνητό του του το φλεγόμενο όχημα μακριά από τις αντλίες.

Αμέσως μετά έκανε όπισθεν, όμως το Land Cruiser είχε ήδη πάρει φωτιά. Το εμπρός αριστερό λάστιχο καιγόταν, αλλά με την περιστροφή του τροχού η φωτιά ευτυχώς έσβησε πριν μεταδοθεί στο χώρο του κινητήρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες στο Nomads: Ισχυρός τυφώνας στο νησί Παλαουάν! Έντρομοι οι παίκτες και ο Γρηγόρης Αρναούτουγλου! (photo)

Απτόητος ο «υπερήρωας» πέρασε τέρμα γκάζι δίπλα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο, έστριψε με χειρόφρενο κι εξαφανίστηκε από το πλάνο μπαίνοντας με ταχύτητα στη διπλανή λεωφόρο. Κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο ο οδηγός του Land Cruiser αφού έκανε κάνει αυτή την παράτολμη πράξη απομακρύνθηκε σαν... κλέφτης.


Πηγή: E-Radio.gr Lifestyle

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share