Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό video: Άγνωστος εισβάλλει σε δωμάτιο τουρίστριας και της αφήνει μήνυμα στο κινητό!

17 Αυγούστου 2017 18:53
Ανατριχιαστικό video: Άγνωστος εισβάλλει σε δωμάτιο τουρίστριας και της αφήνει μήνυμα στο κινητό!

Σοκαρισμένη μία 18χρονη Βρετανή τουρίστρια είδε στο κινητό της ένα βίντεο με έναν άγνωστο άνδρα να τη ...συμβούλευε να προσέχει μέσα από το δωμάτιό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρέθυμνο: Μια τόσο όμορφη και γραφική πόλη

Η 18χρονη Μεγκ Κόριγκαν έκανε διακοπές στη Ζάκυνθο με φίλες της, όταν βρήκε στο κινητό της το ανατριχιαστικό βίντεο.

«Να είσαι πιο προσεκτική με τα πράγματά σου! Αν κατάφερα να μπω εγώ, τότε μπορούν όλοι», λέει στο μήνυμα ο άγνωστος νεαρός, ο οποίος στο τέλος του διάρκειας 4ων δευτερολέπτων βίντεο της κλείνει το μάτι.

Όταν επέστρεψε στο Σάουθ Λάνκσαιρ της Σκωτίας, η Μεγκ ανέβασε το βίντεο στα social media. «Στη Ζάκυνθο ένας άγνωστος νεαρός μπήκε στο δωμάτιό μας επειδή ήταν ανοιχτό. Ήμασταν όλοι στο μπαλκόνι και άφησε αυτό το βίντεο στο κινητό μου» έγραψε στην ανάρτησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά αντιγράφει μια αγαπημένη παιδική ταινία και ιδού η απόδειξη: Το κοπιάρισμα του ΣΡΕΚ από το GOT (video)

Το μήνυμα με το βίντεο έχει πάνω από 21.000 likes και το έχουν κάνει πάνω από 5.900 retweetws. «Δεν το είχαμε δει μέχρι που μπήκαμε στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο. Το αγόρι στο βίντεο μας φώναζε όλη την εβδομάδα να κλείνουμε την πόρτα μας επειδή δεν ήταν ασφαλές. Η δική μου πόρτα και αυτή των φίλων μου ήταν αντικριστά οπότε ξέραμε ότι θα ήμαστε καλά. Πρέπει να ήρθε όταν ήμασταν όλοι στο μπαλκόνι και να άφησε το βίντεο» έγραψε η Μεγκ.

Πηγή: | iefimerida.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share