Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αν είναι δυνατόν: Πιτσιρικάς ξεσπάει σε κλάματα για την αποχώρηση του Τσανγκ από το Survivor! (video)

5 Μαΐου 2017 16:12
Αν είναι δυνατόν: Πιτσιρικάς ξεσπάει σε κλάματα για την αποχώρηση του Τσανγκ από το Survivor! (video)

Σίγουρα ένα τέτοιο βίντεο δεν περιμέναμε να δούμε!

Σε viral έχει εξελιχθεί το βίντεο που δημοσιεύει το κυπριακό κανάλι Sigma και δείχνει ένα μικρό παιδί να κλαίει για την αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ από το Survivor.

Ένα παιδί από την Κύπρο θέλησε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ από το Survivor, ξεσπώντας σε κλάματα. Την αντίδραση του πιτσιρικά, μάλιστα, κατέγραψαν με κινητό οι γονείς του, οι οποίοι ανέβασαν και το βίντεο στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Δείτε ποιον διάσημο Τούρκο σεφ θα έχουν καλεσμένο στο επεισόδιο της Κυριακής! Είναι αυτός που έχει τρελάνει το ίντερνετ

Ο μικρός έχει ταυτιστεί με τους παίκτες του Survivor και με την αντίδραση του αυτή θέλησε να εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο παιχνίδι ο Ορέστης Τσανγκ των “Μαχητών” και να αποχωρήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Μάλιστα ζήτησε από την μητέρα του να στείλει μήνυμα για να παραμείνει ο Ορέστης Τσανγκ στο παιχνίδι, ενώ όταν του είπε ότι δεν γίνεται αυτό ο μικρός είπε πως θέλει να γνωρίσει τον Κινέζο του Survivor ή έστω να επικοινωνήσει μαζί του μέσω μηνύματος.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr!


 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share