Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βίντεο - σοκ: Αεροσυνοδός χτύπησε γυναίκα επιβάτη που κρατούσε αγκαλιά το μωρό της!

23 Απριλίου 2017 11:21
Βίντεο - σοκ: Αεροσυνοδός χτύπησε γυναίκα επιβάτη που κρατούσε αγκαλιά το μωρό της!

Ένας αεροσυνοδός των Αμερικανικών αεροσκαφών τέθηκε σε διαθεσιμότητα, όταν ένα συγκλονιστικό βίντεο, που τον δείχνει να προκαλεί σε «μάχη» μια γυναίκα επιβάτη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το σοκαριστικό στιγμιότυπο, καταγράφηκε λίγο πριν το αεροσκάφος της πτήσης 591 αναχωρήσει από το Σαν Φρανσίσκο, την Παρασκευή το απόγευμα και δείχνει το μέλος του προσωπικού της αεροπορικής εταιρείας να στέκεται μπροστά από τη γυναίκα που κρατά στην αγκαλιά της το παιδί της και να της λέει «χτύπα με».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη αποκάλυψη της Ειρήνης Κολιδά: Η πρόταση της παραγωγής να επιστρέψει στο Survivor!

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον επιβάτη, Surain Adyanthaya, ο οποίος εξήγησε ότι άρχισε να καταγράφει με την κάμερά του το περιστατικό όταν ένας αεροσυνοδός «απομάκρυνε βίαια από την πτήση μία κυρία με το μωρό της, χτυπώντας την με το μεταλλικό καροτσάκι, ενώ από τύχη δεν πέτυχε και το παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκρέμισε" το Instagram! Η πιο "καυτή" φωτογραφία που έχει ποστάρει ποτέ η Αθηνά Οικομάκου! Μας έδειξε...

Ο Adyanthaya είπε: «Συνόδευαν τη μητέρα με τα παιδιά της έξω από το αεροσκάφος, ενώ παράλληλα επέτρεψαν στον αεροσυνοδό να επιτίθεται και σε άλλους επιβάτες. Η μητέρα έλεγε στον αεροσυνοδό να της ζητήσει συγγνώμη, αλλά εκείνος αρνήθηκε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιά... βοήθα: Βυθίστηκε το ferry «Παναγία της Πάρου» ένα χρόνο μετά την... «Παναγία της Τήνου»! (photos)

Η Olivia Morgan, η οποία στεκόταν στην πόρτα της καμπίνας του αεροσκάφους μαζί με την 8χρονη κόρη της, όταν συνέβη το περιστατικό, δήλωσε ότι η γυναίκα έψαχνε για ένα χώρο για να βάλει το πτυσσόμενο καροτσάκι του μωρού.

Μια αεροσυνοδός είχε δώσει την άδεια στη μητέρα να ψάξει για ένα χώρο αποθήκευσης.


 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share