Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρελό γέλιο: Το ξεκαρδιστικό βίντεο με τον Κρητικό που εξηγεί πως λειτουργούν τα... φλας! (video)

17 Μαρτίου 2017
Τρελό γέλιο: Το ξεκαρδιστικό βίντεο με τον Κρητικό που εξηγεί πως λειτουργούν τα... φλας! (video)

Στην Ελλάδα δεν διακρινόμαστε και τόσο για την οδηγική μας συμπεριφορά. Οι τσακωμοί και τα λογύδρια στους δρόμους είναι καθημερινά φαινόμενα, ενώ πολλοί οδηγεί θα πρέπει να αναπτύξουν ταχύτατα αντανακλαστικά για να καταφέρουν να αποφύγουν τα τρακαρίσματα. Που δυστυχώς, χάρις στην αδιαφορία μερικών δεν αποφεύγονται πάντα.

Δείτε επίσης: Αποκλειστική αποκάλυψη: Η συγκίνηση του μπαμπά της Ελισάβετ μπροστά στην κάμερα και τα «καρφιά» στον Ορέστη Τσανγκ! Τι εξομολογήθηκε;

Ένας Κρητικός όμως αποφάσισε να το πάρει κάπως πιο ανάλαφρα. Και να δώσει ένα μάθημα στους συντοπίτες του, που οδηγούν πολύ ριψοκίνδυνα.

Πολλοί οδηγοί, και ιδιαίτερα στην περιφέρεια δεν χρησιμοποιούν όπως πρέπει ή ακόμα και καθόλου το φλας, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος ατυχήματος να αυξάνεται δραματικά.

Δείτε επίσης: Την γλίτωσε ή όχι ο Πάνος; Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το Survivor!

Γι’ αυτό ο συγκεκριμένος Κρητικός αναγκάστηκε να εξηγήσει στους συντοπίτες του αλλά και σε όλους τους Έλληνες οδηγούς την λειτουργία του φλας. Με ένα ξεκαρδιστικό και περιγραφικό τρόπο που ισορροπεί μεταξύ θυμού και χιούμορ.

Απλά ακούστε τον και θα λυθείτε στα γέλια. Γιατί ,εδώ που τα λέμε, δεν έχει και άδικο...

Δείτε επίσης: Survivor: "Πως να χάσω σε αγώνα μπάσκετ αφού είμαι Παναθηναϊκός;" - Παίκτης των Μαχητών αποθέωσε την "τριφύλλάρα" στον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:



ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share