Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Θρήνος στο Kara Sevda! Η Νιχάν χαροπαλεύει! Το σχέδιο δολοφονίας της Ασού...

Όλα όσα θα δούμε εδώ την Κυριακή!

12 Ιουλίου 2018 14:36
Θρήνος στο Kara Sevda! Η Νιχάν χαροπαλεύει! Το σχέδιο δολοφονίας της Ασού...

Το ατύχημα της Νιχάν γίνεται η αιτία όχι μόνο να μπει σε κίνδυνο η ζωή της, αλλά να βγουν και στην επιφάνεια όλα τα μυστικά της ίδιας και του Κεμάλ.

Ο Εμίρ αποφασίζει να λάβει δράση και αυτήν τη φορά δεν θα ξεφύγει κανείς από το στόχαστρό του, καθώς ανακαλύπτει το σατανικό σχέδιο της Ασού να σκοτώσει τη Νιχάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις του σοκάρουν: Τι βρέθηκε από τις σημειώσεις του 14χρονου στο ημερολόγιο!

Οταν η Νιχάν κυνηγά τον Κεμάλ με το αυτοκίνητο, ο οποίος της έχει αρπάξει το παιδί, ανακαλύπτει ότι της έχουν κόψει τα φρένα. Η κοπέλα τρέχει σαν τρελή και καρφώνεται σε ένα δέντρο μπροστά στα μάτια του Κεμάλ. Ο Κεμάλ βλέποντάς την μέσα στα αίματα, έχει πάθει σοκ και προσπαθεί να τη συνεφέρει. «Σε παρακαλώ, ζήσε! Μην μ' αφήσεις! Δεν μπορώ χωρίς εσένα», λέει με δάκρυα στα μάτια, ενώ καλεί σε βοήθεια. Στο μεταξύ στον δρόμο βρίσκονται η Λεϊλά και ο Αϊχάν, οι οποίοι βλέπουν το ατύχημα. Η Λεϊλά τρέχει κοντά στη Νιχάν, ενώ ο Κεμάλ βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ: «Εξαιτίας μου έγιναν όλα! Εγώ φταίω! Θα πεθάνει εξαιτίας μου! Εξαιτίας μου», με τον Αϊχάν να προσπαθεί να τον συνεφέρει. Για να το καταφέρει τον χαστουκίζει και του φωνάζει: «Δεν θα πάθει τίποτα! Δεν φταίει κανείς». Στο μεταξύ ο Ταρίκ ζητάει εξηγήσεις από την Μπανού για την επικοινωνία της με τον Εμίρ και εκείνη δικαιολογείται πως δήθεν του ζήτησε δουλειά.

Στο μεταξύ η Λεϊλά παίρνει την Ντενίζ για να την επιστρέψει στην έπαυλη και ο Αϊχάν της λέει: «Θα πρέπει να πούμε τα ίδια όταν ο Εμίρ θα αρχίσει να ρωτάει για το πώς έγινε το ατύχημα». Την ίδια ώρα ο Εμίρ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Χακάν που του λέει: «Συγγνώμη για ό,τι έγινε! Η Νιχάν είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Εγώ θα πάω τώρα στο σπίτι να βρω στοιχεία».

Ο Εμίρ σοκάρεται και ξεκινάει για το νοσοκομείο, όταν του τηλεφωνεί ο Γκαλίπ να τον ρωτήσει αν ισχύει όσα έμαθε. «Δεν είμαι ικανός να την προστατεύσω», λέει με δάκρυα ο Εμίρ.

Η ΝΙΧΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Στο ασθενοφόρο οι παλμοί της Νιχάν αρχίζουν να πέφτουν και οι γιατροί προσπαθούν να την επαναφέρουν με απινιδωτή. Εκείνη βλέπει όραμα πως βρίσκεται ξαπλωμένη σ' ένα κρεβάτι και πως ο Κεμάλ προσπαθεί να την ξυπνήσει. Εκείνη του ζητάει να την αφήσει λίγο ακόμα να κοιμηθεί, αλλά ο Κεμάλ της απαντάει: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς εσένα, σήκω». Εκείνη τη στιγμή οι χτύποι της επαναφέρονται στα φυσιολογικά. Ο Ταρίκ μαθαίνει τα νέα, ενώ η Λεϊλά φτάνει στην έπαυλη με την Ντενίζ. Η Βιλντάν δεν ξέρει τίποτα ακόμα και ρωτάει πού βρίσκεται η Νιχάν. Τότε η Λεϊλά της λέει για το ατύχημα και η Βιλντάν δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη. Στο νοσοκομείο οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τη Νιχάν ζωντανή, ενώ οι ειδήσεις μεταφέρουν το κακό νέο. Η Φαχιμέ σοκάρεται όταν το ακούει και βάζει την Μπανού να τηλεφωνήσει στον Κεμάλ, αλλά εκείνος δεν απαντάει. «Θα γίνει καλά», καθυσηχάζει η Μπανού τη Φαχιμέ και εκείνη της λέει: «Μακάρι! Εχει ένα παιδί, πρέπει να ζήσει για το παιδί της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδαμε χτες; Η δικαίωση της Μελίνας, τα κλάματα και ο απολογισμός της Δαλάκα και η παίκτρια που πέρασε στον ημιτελικό! (videos)

ΞΥΛΟ ΕΜΙΡ ΜΕ ΚΕΜΑΛ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Εξω από το χειρουργείο ο Κεμάλ αγωνιά για τη ζωή της Νιχάν, όταν η νοσοκόμα την ενημερώνει πως χρειάζονται αίμα. Εκεί φτάνει ο Εμίρ και πιάνονται στα χέρια με τον Κεμάλ. «Τι δουλειά έχεις εδώ εσύ;», ρωτάει ο Εμίρ και ο Κεμάλ του απαντάει: «Είναι το παρελθόν μου και δεν θα φύγω μέχρι να γίνει καλά». Ο Αϊχάν προσπαθεί να τους χωρίσει και φωνάζει και στους δύο: «Είστε σοβαροί; Η κοπέλα προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή και εσείς τσακώνεστε αντί να βρείτε αίμα».

Ο Εμίρ δίνει εντολή στον Τουφάν να βρει από την εταιρεία όσοι έχουν το ίδιο αίμα με τη Νιχάν, ενώ ο Κεμάλ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της ζητάει να συναντηθούν αμέσως. Ο Εμίρ δείχνει τη φωτογραφία του Κεμάλ και δίνει εντολή στο νοσοκομείο και στους φύλακες να κλείσουν όλες τις εισόδους και εξόδους και να μην επιτρέψουν στον Κεμάλ να μπει μέσα.

Ο Χακάν ενημερώνει τον Εμίρ πως δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο στο σπίτι που έμενε η Νιχάν, ενώ ο Κεμάλ πάει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο για να δώσει αίμα. Ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με την ασφάλεια, αλλά καταφέρνει να μπει. Ο Εμίρ βλέπει τη Ζεϊνέπ και τη ρωτάει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;», και εκείνη του απαντά: «Εσύ τι πιστεύεις;». Εκείνος την ευχαριστεί και εκείνη τον ρωτάει: «Τόσο πολύ την αγαπάς που με ευχαριστείς;». Τότε εκείνος της λέει: «Κοίτα στα μάτια μου, κοίτα στην καρδιά μου, θα δεις μόνο τη Νιχάν. Με μισείς το ξέρω, αλλά δεν μπορείς να με αγαπήσεις».

Μετά ο Εμίρ βρίσκει ξανά τον Κεμάλ έξω από το χειρουργείο και προσπαθεί να τον διώξει, ενώ τον ρωτάει να μάθει πού βρισκόταν το προηγούμενο βράδυ. Τότε εμφανίζεται η Ασού και λέει: «Ημασταν μαζί». Η αστυνομία φτάνει εκεί και διώχνει τον Κεμάλ, ο οποίος μένει έξω από το νοσοκομείο και ενηερρώνει τη Λεϊλά: «Δεν θα φύγω από εδώ μέχρι να τη δω». Η Βιλντάν πηγαίνει κάτω και μιλάει με τον Κεμάλ, ζητώντας του να μην πει στον Εμίρ ότι ξέρει πως η Ντενίζ είναι κόρη του. Η Ζεϊνέπ δίνει αίμα και η Νιχάν ξεπερνάει τον κίνδυνο. Ολοι νιώθουν ευτυχισμένοι, το ίδιο και ο Κεμάλ που του το λέει η Ζεϊνέπ. Ο Εμίρ τώρα που η Νιχάν ξεπέρασε τον κίνδυνο, αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για το τι έγινε με το ατύχημα, αφού ανακαλύπτει πως η γυναίκα του ήταν με τις πιτζάμες όταν έγινε το τρακάρισμα.

Η ΑΣΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΧΑΝ

Ο Τουφάν βρίσκει το αυτοκίνητο του Κεμάλ έξω από το κρησφύγετό του και κάποια παιδιά του λένε πως μία κοπέλα έψαχνε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου την προηγούμενη μέρα. Τότε ο Τουφάν καταλαβαίνει πως πρόκειται για την Ασού και έτσι πάει στην πολυκατοικία που μένει και βλέπει από τις κάμερες πως η ίδια γύρισε αργά το προηγούμενο βράδυ. Ετσι αντιλαμβάνεται πως εκείνη έχει σχέση με τον ατύχημα και την προειδοποιεί. Ο Κεμάλ καταφέρνει να βρει τρόπο να μπει στο δωμάτιο της Νιχάν με τη βοήθεια της Βιλντάν και της Γιασεμίν. Η Νιχάν ανοίγει τα μάτια της, αλλά τον διώχνει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor! Δεν γίνεται να ανατραπεί

«Προσπάθησες να πάρεις την κόρη μου μακριά μου! Φύγε από εδώ», του φωνάζει. Στο μεταξύ ο Εμίρ βρίσκει το ημερολόγιο της Νιχάν και ανακαλύπτει όλη την αλήθεια. Εξαλλος πάει να βρει την Ασού και προσπαθεί να την πνίξει: «Μου είπες ψέματα», της λέει, όταν μπαίνει ο Κεμάλ και τον πιάνει από το λαιμό απειλώντας τον: «Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». Η Ασού τους χωρίζει και ο Εμίρ σκέφτεται πως το πρόβλημα τόσο στο δικό του αυτοκίνητο όσο και στη Νιχάν δεν ήταν τυχαίο. Η Ασού προκειμένου να βγάλει από τη μέση τη Νιχάν και να έχει δικό της τον Κεμάλ, βάζει να της κόψουν τα φρένα, ενώ όταν ο Εμίρ πάει στο συνεργείο ανακαλύπτει από τις κάμερες πως ο Κεμάλ είχε καταφέρει να μάθει πού βρίσκεται η Νιχάν.

Το επόμενο πρωί ο Εμίρ τιμωρεί την Ασού με το να της απαγορεύσει να δει τη μητέρα της. Βάζει δίλημμα στη Λεϊλά να διαλέξει ανάμεσα στις μετοχές της και στο σπίτι της. Διώχνει όλους τους άνδρες από το νοσοκομείο και βάζει αποκλειστική νοσοκόμα στη Νιχάν. Παράλληλα της πάει δώρο ένα αρκουδάκι και λουλούδια. Ο Εμίρ φεύγει και ο Κεμάλ καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο της Νιχάν.

Πηγή; Youweekly.gr

 

TV

 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (150' - PG)
  Η Βασίλισσα της Ισπανίας (The Queen of Spain)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  Bonanza Κ1 Ε30
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  06:05 (80' - G)
  Ο Άνθρωπος που Γύρισε από τα Πιάτα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  06:40 (90' - PG)
  Final Vision
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - PG)
  Ο Ιππότης της Ασφάλτου Κ4 Ε15
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  07:25 (75' - G)
  Πρέπει να τα Παντρέψουμε
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Επικίνδυνες Αποστολές Κ4 Ε21
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  08:10 (110' - PG)
  Τα Μυστικά της Κρεβατοκάμαρας (Pillow Talk)
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  08:30 (105' - PG)
  Ο Θρύλος της Honey: Πρόκληση για Χορό (Honey 3: Dare to Dance)
  Μουσική
 • COSMOTECinema3
  08:40 (95' - G)
  Εξωτικές Βιταμίνες
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (30' - PG)
  Cheers Κ9 Ε24
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  09:30 (30' - PG)
  Cheers Κ9 Ε25
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (60' - PG)
  Bonanza Κ1 Ε31
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  10:00 (120' - PG)
  Ο Κατάσκοπος που Γύρισε από το Κρύο (The Spy Who Came in from the Cold)
  Κατασκοπείας
 • COSMOTECinema3
  10:15 (95' - G)
  Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  10:15 (125' - PG)
  Μαμάδες σε Δράση (Won't Back Down)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG)
  Bonanza Κ1 Ε32
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  11:50 (115' - G)
  Η Άγνωστος
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG)
  Κότζακ Κ4 Ε4
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  12:00 (100' - PG)
  Πειρασμός (Breathe In)
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  12:20 (100' - PG)
  Οι Γυναίκες του Στέπφορντ (The Stepford Wives)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG)
  Ο Ιππότης της Ασφάλτου Κ4 Ε16
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  13:40 (140' - PG)
  Φύλακες του Γαλαξία 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  13:45 (100' - G)
  Η Δίκη των Δικαστών
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema1HD
  14:00 (100' - PG)
  Η Νύχτα των Καταραμένων (R.L. Stine's Mostly Ghostly: One Night in Doom House)
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (30' - PG)
  A.P. Bio Κ1 Ε9
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  14:00 (100' - PG)
  Η Νύχτα των Καταραμένων (R.L. Stine's Mostly Ghostly: One Night in Doom House)
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (30' - PG)
  A.P. Bio Κ1 Ε9
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  14:30 (30' - PG)
  A.P. Bio Κ1 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (30' - PG)
  Cheers Κ3 Ε5
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  15:25 (105' - G)
  Ένας Χίπυς με Τσαρούχια
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  15:30 (30' - PG)
  Cheers Κ3 Ε6
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  15:40 (95' - PG)
  Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα (Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (30' - PG)
  Will & Grace Κ1 Ε9
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  16:00 (110' - PG)
  Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Annapolis (Annapolis)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  16:30 (30' - PG)
  Will & Grace Κ1 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (30' - PG)
  Will & Grace Κ1 Ε11
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  17:10 (95' - G)
  Γυμνοί στον Δρόμο
  Μιούζικαλ
 • COSMOTECinema1HD
  17:15 (95' - PG-13)
  Reversion
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  17:30 (30' - PG)
  Will & Grace Κ1 Ε12
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  17:50 (130' - PG)
  Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες (Around the World in 80 Days)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - PG)
  The Resident Κ2 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  18:45 (110' - G)
  20 Γυναίκες και Εγώ
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  18:50 (130' - PG-13)
  Γουέστερν (Western)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - PG)
  Magnum P.I. Κ1 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ5 Ε1
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema2HD
  20:00 (90' - PG-13)
  11 Λεπτά (11 Minutes)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  20:35 (85' - G)
  Η Κυρά μας, η Μαμμή
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (120' - PG-13)
  Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Άγρια Δύση (A Million Ways to Die in the West)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ5 Ε2
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema2HD
  21:30 (30' - PG)
  Hollywood News Feed
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - G)
  Ένα Κορίτσι για Δύο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG)
  FBI Κ1 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (110' - R)
  Η Κόρη της Απρίλ (April's Daughter)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - G)
  Ένα Κορίτσι για Δύο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG)
  FBI Κ1 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (110' - R)
  Η Κόρη της Απρίλ (April's Daughter)
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (100' - PG-13)
  Hitman: Πράκτορας Νο. 47 (Hitman: Agent 47)
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (100' - PG-13)
  Hitman: Πράκτορας Νο. 47 (Hitman: Agent 47)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG)
  Our Girl E11
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG)
  Our Girl E11
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  23:40 (125' - R)
  Λιποτάκτης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  23:40 (125' - R)
  Λιποτάκτης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  23:50 (100' - R)
  Εκτελεστές... Παλαιάς Κοπής 2 (We Still Steal the Old Way)
  Δράσης
 • COSMOTECinema2HD
  23:50 (100' - R)
  Εκτελεστές... Παλαιάς Κοπής 2 (We Still Steal the Old Way)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (100' - PG)
  Οι Άνεμοι του Πολέμου E3
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  00:40 (105' - R)
  24 Εβδομάδες (24 Weeks)
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  01:30 (120' - R)
  Μίλα της (Hable con Ella)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  01:40 (30' - PG)
  Will & Grace Κ1 Ε9
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  01:45 (80' - G)
  Κρουαζιέρα στη Ρόδο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  02:10 (30' - PG)
  Will & Grace Κ1 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  02:25 (115' - R)
  Ο Χορός των Τεράτων (Monster's Ball)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  02:40 (55' - PG)
  Επικίνδυνες Αποστολές Κ4 Ε21
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  03:05 (90' - G)
  Θέμα Συνειδήσεως
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  03:30 (160' - R)
  Η Ταράτσα (La Terrazza)
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  03:35 (45' - PG)
  Madam Secretary Κ4 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  04:20 (100' - R)
  Το Παρελθόν της Ούνα (Una)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  04:20 (55' - PG)
  Bonanza Κ1 Ε31
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  04:35 (105' - G)
  Ορκίστηκα Εκδίκηση
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  05:15 (55' - PG)
  Κότζακ Κ4 Ε4
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (140' - PG)
  Η Έλεν Εκπαιδεύεται (Raising Helen)
  Ρομαντική κομεντί

Ροή ειδήσεων

Share