Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στο Kara Sevda! Η Νιχάν χαροπαλεύει! Το σχέδιο δολοφονίας της Ασού...

Όλα όσα θα δούμε εδώ την Κυριακή!

12 Ιουλίου 2018 14:36
Θρήνος στο Kara Sevda! Η Νιχάν χαροπαλεύει! Το σχέδιο δολοφονίας της Ασού...

Το ατύχημα της Νιχάν γίνεται η αιτία όχι μόνο να μπει σε κίνδυνο η ζωή της, αλλά να βγουν και στην επιφάνεια όλα τα μυστικά της ίδιας και του Κεμάλ.

Ο Εμίρ αποφασίζει να λάβει δράση και αυτήν τη φορά δεν θα ξεφύγει κανείς από το στόχαστρό του, καθώς ανακαλύπτει το σατανικό σχέδιο της Ασού να σκοτώσει τη Νιχάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις του σοκάρουν: Τι βρέθηκε από τις σημειώσεις του 14χρονου στο ημερολόγιο!

Οταν η Νιχάν κυνηγά τον Κεμάλ με το αυτοκίνητο, ο οποίος της έχει αρπάξει το παιδί, ανακαλύπτει ότι της έχουν κόψει τα φρένα. Η κοπέλα τρέχει σαν τρελή και καρφώνεται σε ένα δέντρο μπροστά στα μάτια του Κεμάλ. Ο Κεμάλ βλέποντάς την μέσα στα αίματα, έχει πάθει σοκ και προσπαθεί να τη συνεφέρει. «Σε παρακαλώ, ζήσε! Μην μ' αφήσεις! Δεν μπορώ χωρίς εσένα», λέει με δάκρυα στα μάτια, ενώ καλεί σε βοήθεια. Στο μεταξύ στον δρόμο βρίσκονται η Λεϊλά και ο Αϊχάν, οι οποίοι βλέπουν το ατύχημα. Η Λεϊλά τρέχει κοντά στη Νιχάν, ενώ ο Κεμάλ βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ: «Εξαιτίας μου έγιναν όλα! Εγώ φταίω! Θα πεθάνει εξαιτίας μου! Εξαιτίας μου», με τον Αϊχάν να προσπαθεί να τον συνεφέρει. Για να το καταφέρει τον χαστουκίζει και του φωνάζει: «Δεν θα πάθει τίποτα! Δεν φταίει κανείς». Στο μεταξύ ο Ταρίκ ζητάει εξηγήσεις από την Μπανού για την επικοινωνία της με τον Εμίρ και εκείνη δικαιολογείται πως δήθεν του ζήτησε δουλειά.

Στο μεταξύ η Λεϊλά παίρνει την Ντενίζ για να την επιστρέψει στην έπαυλη και ο Αϊχάν της λέει: «Θα πρέπει να πούμε τα ίδια όταν ο Εμίρ θα αρχίσει να ρωτάει για το πώς έγινε το ατύχημα». Την ίδια ώρα ο Εμίρ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Χακάν που του λέει: «Συγγνώμη για ό,τι έγινε! Η Νιχάν είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Εγώ θα πάω τώρα στο σπίτι να βρω στοιχεία».

Ο Εμίρ σοκάρεται και ξεκινάει για το νοσοκομείο, όταν του τηλεφωνεί ο Γκαλίπ να τον ρωτήσει αν ισχύει όσα έμαθε. «Δεν είμαι ικανός να την προστατεύσω», λέει με δάκρυα ο Εμίρ.

Η ΝΙΧΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Στο ασθενοφόρο οι παλμοί της Νιχάν αρχίζουν να πέφτουν και οι γιατροί προσπαθούν να την επαναφέρουν με απινιδωτή. Εκείνη βλέπει όραμα πως βρίσκεται ξαπλωμένη σ' ένα κρεβάτι και πως ο Κεμάλ προσπαθεί να την ξυπνήσει. Εκείνη του ζητάει να την αφήσει λίγο ακόμα να κοιμηθεί, αλλά ο Κεμάλ της απαντάει: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς εσένα, σήκω». Εκείνη τη στιγμή οι χτύποι της επαναφέρονται στα φυσιολογικά. Ο Ταρίκ μαθαίνει τα νέα, ενώ η Λεϊλά φτάνει στην έπαυλη με την Ντενίζ. Η Βιλντάν δεν ξέρει τίποτα ακόμα και ρωτάει πού βρίσκεται η Νιχάν. Τότε η Λεϊλά της λέει για το ατύχημα και η Βιλντάν δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη. Στο νοσοκομείο οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τη Νιχάν ζωντανή, ενώ οι ειδήσεις μεταφέρουν το κακό νέο. Η Φαχιμέ σοκάρεται όταν το ακούει και βάζει την Μπανού να τηλεφωνήσει στον Κεμάλ, αλλά εκείνος δεν απαντάει. «Θα γίνει καλά», καθυσηχάζει η Μπανού τη Φαχιμέ και εκείνη της λέει: «Μακάρι! Εχει ένα παιδί, πρέπει να ζήσει για το παιδί της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδαμε χτες; Η δικαίωση της Μελίνας, τα κλάματα και ο απολογισμός της Δαλάκα και η παίκτρια που πέρασε στον ημιτελικό! (videos)

ΞΥΛΟ ΕΜΙΡ ΜΕ ΚΕΜΑΛ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Εξω από το χειρουργείο ο Κεμάλ αγωνιά για τη ζωή της Νιχάν, όταν η νοσοκόμα την ενημερώνει πως χρειάζονται αίμα. Εκεί φτάνει ο Εμίρ και πιάνονται στα χέρια με τον Κεμάλ. «Τι δουλειά έχεις εδώ εσύ;», ρωτάει ο Εμίρ και ο Κεμάλ του απαντάει: «Είναι το παρελθόν μου και δεν θα φύγω μέχρι να γίνει καλά». Ο Αϊχάν προσπαθεί να τους χωρίσει και φωνάζει και στους δύο: «Είστε σοβαροί; Η κοπέλα προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή και εσείς τσακώνεστε αντί να βρείτε αίμα».

Ο Εμίρ δίνει εντολή στον Τουφάν να βρει από την εταιρεία όσοι έχουν το ίδιο αίμα με τη Νιχάν, ενώ ο Κεμάλ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της ζητάει να συναντηθούν αμέσως. Ο Εμίρ δείχνει τη φωτογραφία του Κεμάλ και δίνει εντολή στο νοσοκομείο και στους φύλακες να κλείσουν όλες τις εισόδους και εξόδους και να μην επιτρέψουν στον Κεμάλ να μπει μέσα.

Ο Χακάν ενημερώνει τον Εμίρ πως δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο στο σπίτι που έμενε η Νιχάν, ενώ ο Κεμάλ πάει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο για να δώσει αίμα. Ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με την ασφάλεια, αλλά καταφέρνει να μπει. Ο Εμίρ βλέπει τη Ζεϊνέπ και τη ρωτάει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;», και εκείνη του απαντά: «Εσύ τι πιστεύεις;». Εκείνος την ευχαριστεί και εκείνη τον ρωτάει: «Τόσο πολύ την αγαπάς που με ευχαριστείς;». Τότε εκείνος της λέει: «Κοίτα στα μάτια μου, κοίτα στην καρδιά μου, θα δεις μόνο τη Νιχάν. Με μισείς το ξέρω, αλλά δεν μπορείς να με αγαπήσεις».

Μετά ο Εμίρ βρίσκει ξανά τον Κεμάλ έξω από το χειρουργείο και προσπαθεί να τον διώξει, ενώ τον ρωτάει να μάθει πού βρισκόταν το προηγούμενο βράδυ. Τότε εμφανίζεται η Ασού και λέει: «Ημασταν μαζί». Η αστυνομία φτάνει εκεί και διώχνει τον Κεμάλ, ο οποίος μένει έξω από το νοσοκομείο και ενηερρώνει τη Λεϊλά: «Δεν θα φύγω από εδώ μέχρι να τη δω». Η Βιλντάν πηγαίνει κάτω και μιλάει με τον Κεμάλ, ζητώντας του να μην πει στον Εμίρ ότι ξέρει πως η Ντενίζ είναι κόρη του. Η Ζεϊνέπ δίνει αίμα και η Νιχάν ξεπερνάει τον κίνδυνο. Ολοι νιώθουν ευτυχισμένοι, το ίδιο και ο Κεμάλ που του το λέει η Ζεϊνέπ. Ο Εμίρ τώρα που η Νιχάν ξεπέρασε τον κίνδυνο, αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για το τι έγινε με το ατύχημα, αφού ανακαλύπτει πως η γυναίκα του ήταν με τις πιτζάμες όταν έγινε το τρακάρισμα.

Η ΑΣΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΧΑΝ

Ο Τουφάν βρίσκει το αυτοκίνητο του Κεμάλ έξω από το κρησφύγετό του και κάποια παιδιά του λένε πως μία κοπέλα έψαχνε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου την προηγούμενη μέρα. Τότε ο Τουφάν καταλαβαίνει πως πρόκειται για την Ασού και έτσι πάει στην πολυκατοικία που μένει και βλέπει από τις κάμερες πως η ίδια γύρισε αργά το προηγούμενο βράδυ. Ετσι αντιλαμβάνεται πως εκείνη έχει σχέση με τον ατύχημα και την προειδοποιεί. Ο Κεμάλ καταφέρνει να βρει τρόπο να μπει στο δωμάτιο της Νιχάν με τη βοήθεια της Βιλντάν και της Γιασεμίν. Η Νιχάν ανοίγει τα μάτια της, αλλά τον διώχνει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor! Δεν γίνεται να ανατραπεί

«Προσπάθησες να πάρεις την κόρη μου μακριά μου! Φύγε από εδώ», του φωνάζει. Στο μεταξύ ο Εμίρ βρίσκει το ημερολόγιο της Νιχάν και ανακαλύπτει όλη την αλήθεια. Εξαλλος πάει να βρει την Ασού και προσπαθεί να την πνίξει: «Μου είπες ψέματα», της λέει, όταν μπαίνει ο Κεμάλ και τον πιάνει από το λαιμό απειλώντας τον: «Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». Η Ασού τους χωρίζει και ο Εμίρ σκέφτεται πως το πρόβλημα τόσο στο δικό του αυτοκίνητο όσο και στη Νιχάν δεν ήταν τυχαίο. Η Ασού προκειμένου να βγάλει από τη μέση τη Νιχάν και να έχει δικό της τον Κεμάλ, βάζει να της κόψουν τα φρένα, ενώ όταν ο Εμίρ πάει στο συνεργείο ανακαλύπτει από τις κάμερες πως ο Κεμάλ είχε καταφέρει να μάθει πού βρίσκεται η Νιχάν.

Το επόμενο πρωί ο Εμίρ τιμωρεί την Ασού με το να της απαγορεύσει να δει τη μητέρα της. Βάζει δίλημμα στη Λεϊλά να διαλέξει ανάμεσα στις μετοχές της και στο σπίτι της. Διώχνει όλους τους άνδρες από το νοσοκομείο και βάζει αποκλειστική νοσοκόμα στη Νιχάν. Παράλληλα της πάει δώρο ένα αρκουδάκι και λουλούδια. Ο Εμίρ φεύγει και ο Κεμάλ καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο της Νιχάν.

Πηγή; Youweekly.gr

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε7
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    06:20 (90' - PG-13)
    Λαλάκης ο Εισαγόμενος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:40 (90' - G)
    Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema2HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Αγαπημένο Μου Ημερολόγιο
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:50 (85' - PG)
    Φτωχός Εκατομμυριούχος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε1
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    08:10 (120' - PG)
    Τι Απέγινε η Έλι
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    08:30 (125' - PG)
    Τα Κόκκινα Παπούτσια
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε6
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    09:15 (95' - PG)
    Η Ψεύτρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    FBI Κ6 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Ride Above
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    10:35 (90' - G)
    Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    10:50 (85' - PG)
    Σκάνδαλα στο Νησί του Έρωτα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (60' - PG-13)
    The Messenger Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Σχέσεις Πάθους
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG)
    Σκόνη στον Άνεμο
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema3
    12:15 (85' - PG-13)
    Η Μαρία της Σιωπής
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    13:40 (80' - PG)
    Μην Είδατε τον Παναή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:00 (115' - PG)
    Ερωτική Συμφωνία
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    15:30 (120' - R)
    BlackBerry
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    15:45 (90' - PG)
    Σύντομη Συνάντηση
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    16:55 (100' - R)
    Στεφανία
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    17:15 (125' - PG-13)
    Through the Fire
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (110' - R)
    Η Γραμμή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:35 (110' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:20 (100' - R)
    Hotel Artemis
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    19:20 (120' - R)
    Ένα Όμορφο Αγόρι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - PG)
    Έξω Φτώχεια και Καλή Καρδιά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    21:10 (50' - R)
    North Shore Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Planet Action
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε4
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    00:30 (95' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:05 (95' - R)
    Meander
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - NC-17)
    Δάφνις και Χλόη
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε7
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:05 (115' - NC-17)
    99 Φεγγάρια
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    02:40 (85' - R)
    Οι Δικοί μου
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    02:50 (90' - R)
    Και Αυτός το Βιολί του
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (30' - R)
    Deep Shit Ε7
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:30 (30' - R)
    Deep Shit Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:00 (105' - R)
    Λέσχη Νέων Δισεκατομμυριούχων
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (120' - R)
    The Outpost
    Πολεμική
  • COSMOTECinema3
    04:20 (100' - PG)
    Κατηγορώ τη Ζωή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:10 (50' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (100' - PG-13)
    The Three Musketeers
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share