Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Θρήνος στο Kara Sevda! Η Νιχάν χαροπαλεύει! Το σχέδιο δολοφονίας της Ασού...

Όλα όσα θα δούμε εδώ την Κυριακή!

12 Ιουλίου 2018 14:36
Θρήνος στο Kara Sevda! Η Νιχάν χαροπαλεύει! Το σχέδιο δολοφονίας της Ασού...

Το ατύχημα της Νιχάν γίνεται η αιτία όχι μόνο να μπει σε κίνδυνο η ζωή της, αλλά να βγουν και στην επιφάνεια όλα τα μυστικά της ίδιας και του Κεμάλ.

Ο Εμίρ αποφασίζει να λάβει δράση και αυτήν τη φορά δεν θα ξεφύγει κανείς από το στόχαστρό του, καθώς ανακαλύπτει το σατανικό σχέδιο της Ασού να σκοτώσει τη Νιχάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις του σοκάρουν: Τι βρέθηκε από τις σημειώσεις του 14χρονου στο ημερολόγιο!

Οταν η Νιχάν κυνηγά τον Κεμάλ με το αυτοκίνητο, ο οποίος της έχει αρπάξει το παιδί, ανακαλύπτει ότι της έχουν κόψει τα φρένα. Η κοπέλα τρέχει σαν τρελή και καρφώνεται σε ένα δέντρο μπροστά στα μάτια του Κεμάλ. Ο Κεμάλ βλέποντάς την μέσα στα αίματα, έχει πάθει σοκ και προσπαθεί να τη συνεφέρει. «Σε παρακαλώ, ζήσε! Μην μ' αφήσεις! Δεν μπορώ χωρίς εσένα», λέει με δάκρυα στα μάτια, ενώ καλεί σε βοήθεια. Στο μεταξύ στον δρόμο βρίσκονται η Λεϊλά και ο Αϊχάν, οι οποίοι βλέπουν το ατύχημα. Η Λεϊλά τρέχει κοντά στη Νιχάν, ενώ ο Κεμάλ βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ: «Εξαιτίας μου έγιναν όλα! Εγώ φταίω! Θα πεθάνει εξαιτίας μου! Εξαιτίας μου», με τον Αϊχάν να προσπαθεί να τον συνεφέρει. Για να το καταφέρει τον χαστουκίζει και του φωνάζει: «Δεν θα πάθει τίποτα! Δεν φταίει κανείς». Στο μεταξύ ο Ταρίκ ζητάει εξηγήσεις από την Μπανού για την επικοινωνία της με τον Εμίρ και εκείνη δικαιολογείται πως δήθεν του ζήτησε δουλειά.

Στο μεταξύ η Λεϊλά παίρνει την Ντενίζ για να την επιστρέψει στην έπαυλη και ο Αϊχάν της λέει: «Θα πρέπει να πούμε τα ίδια όταν ο Εμίρ θα αρχίσει να ρωτάει για το πώς έγινε το ατύχημα». Την ίδια ώρα ο Εμίρ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Χακάν που του λέει: «Συγγνώμη για ό,τι έγινε! Η Νιχάν είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Εγώ θα πάω τώρα στο σπίτι να βρω στοιχεία».

Ο Εμίρ σοκάρεται και ξεκινάει για το νοσοκομείο, όταν του τηλεφωνεί ο Γκαλίπ να τον ρωτήσει αν ισχύει όσα έμαθε. «Δεν είμαι ικανός να την προστατεύσω», λέει με δάκρυα ο Εμίρ.

Η ΝΙΧΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Στο ασθενοφόρο οι παλμοί της Νιχάν αρχίζουν να πέφτουν και οι γιατροί προσπαθούν να την επαναφέρουν με απινιδωτή. Εκείνη βλέπει όραμα πως βρίσκεται ξαπλωμένη σ' ένα κρεβάτι και πως ο Κεμάλ προσπαθεί να την ξυπνήσει. Εκείνη του ζητάει να την αφήσει λίγο ακόμα να κοιμηθεί, αλλά ο Κεμάλ της απαντάει: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς εσένα, σήκω». Εκείνη τη στιγμή οι χτύποι της επαναφέρονται στα φυσιολογικά. Ο Ταρίκ μαθαίνει τα νέα, ενώ η Λεϊλά φτάνει στην έπαυλη με την Ντενίζ. Η Βιλντάν δεν ξέρει τίποτα ακόμα και ρωτάει πού βρίσκεται η Νιχάν. Τότε η Λεϊλά της λέει για το ατύχημα και η Βιλντάν δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη. Στο νοσοκομείο οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τη Νιχάν ζωντανή, ενώ οι ειδήσεις μεταφέρουν το κακό νέο. Η Φαχιμέ σοκάρεται όταν το ακούει και βάζει την Μπανού να τηλεφωνήσει στον Κεμάλ, αλλά εκείνος δεν απαντάει. «Θα γίνει καλά», καθυσηχάζει η Μπανού τη Φαχιμέ και εκείνη της λέει: «Μακάρι! Εχει ένα παιδί, πρέπει να ζήσει για το παιδί της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδαμε χτες; Η δικαίωση της Μελίνας, τα κλάματα και ο απολογισμός της Δαλάκα και η παίκτρια που πέρασε στον ημιτελικό! (videos)

ΞΥΛΟ ΕΜΙΡ ΜΕ ΚΕΜΑΛ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Εξω από το χειρουργείο ο Κεμάλ αγωνιά για τη ζωή της Νιχάν, όταν η νοσοκόμα την ενημερώνει πως χρειάζονται αίμα. Εκεί φτάνει ο Εμίρ και πιάνονται στα χέρια με τον Κεμάλ. «Τι δουλειά έχεις εδώ εσύ;», ρωτάει ο Εμίρ και ο Κεμάλ του απαντάει: «Είναι το παρελθόν μου και δεν θα φύγω μέχρι να γίνει καλά». Ο Αϊχάν προσπαθεί να τους χωρίσει και φωνάζει και στους δύο: «Είστε σοβαροί; Η κοπέλα προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή και εσείς τσακώνεστε αντί να βρείτε αίμα».

Ο Εμίρ δίνει εντολή στον Τουφάν να βρει από την εταιρεία όσοι έχουν το ίδιο αίμα με τη Νιχάν, ενώ ο Κεμάλ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της ζητάει να συναντηθούν αμέσως. Ο Εμίρ δείχνει τη φωτογραφία του Κεμάλ και δίνει εντολή στο νοσοκομείο και στους φύλακες να κλείσουν όλες τις εισόδους και εξόδους και να μην επιτρέψουν στον Κεμάλ να μπει μέσα.

Ο Χακάν ενημερώνει τον Εμίρ πως δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο στο σπίτι που έμενε η Νιχάν, ενώ ο Κεμάλ πάει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο για να δώσει αίμα. Ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με την ασφάλεια, αλλά καταφέρνει να μπει. Ο Εμίρ βλέπει τη Ζεϊνέπ και τη ρωτάει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;», και εκείνη του απαντά: «Εσύ τι πιστεύεις;». Εκείνος την ευχαριστεί και εκείνη τον ρωτάει: «Τόσο πολύ την αγαπάς που με ευχαριστείς;». Τότε εκείνος της λέει: «Κοίτα στα μάτια μου, κοίτα στην καρδιά μου, θα δεις μόνο τη Νιχάν. Με μισείς το ξέρω, αλλά δεν μπορείς να με αγαπήσεις».

Μετά ο Εμίρ βρίσκει ξανά τον Κεμάλ έξω από το χειρουργείο και προσπαθεί να τον διώξει, ενώ τον ρωτάει να μάθει πού βρισκόταν το προηγούμενο βράδυ. Τότε εμφανίζεται η Ασού και λέει: «Ημασταν μαζί». Η αστυνομία φτάνει εκεί και διώχνει τον Κεμάλ, ο οποίος μένει έξω από το νοσοκομείο και ενηερρώνει τη Λεϊλά: «Δεν θα φύγω από εδώ μέχρι να τη δω». Η Βιλντάν πηγαίνει κάτω και μιλάει με τον Κεμάλ, ζητώντας του να μην πει στον Εμίρ ότι ξέρει πως η Ντενίζ είναι κόρη του. Η Ζεϊνέπ δίνει αίμα και η Νιχάν ξεπερνάει τον κίνδυνο. Ολοι νιώθουν ευτυχισμένοι, το ίδιο και ο Κεμάλ που του το λέει η Ζεϊνέπ. Ο Εμίρ τώρα που η Νιχάν ξεπέρασε τον κίνδυνο, αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για το τι έγινε με το ατύχημα, αφού ανακαλύπτει πως η γυναίκα του ήταν με τις πιτζάμες όταν έγινε το τρακάρισμα.

Η ΑΣΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΧΑΝ

Ο Τουφάν βρίσκει το αυτοκίνητο του Κεμάλ έξω από το κρησφύγετό του και κάποια παιδιά του λένε πως μία κοπέλα έψαχνε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου την προηγούμενη μέρα. Τότε ο Τουφάν καταλαβαίνει πως πρόκειται για την Ασού και έτσι πάει στην πολυκατοικία που μένει και βλέπει από τις κάμερες πως η ίδια γύρισε αργά το προηγούμενο βράδυ. Ετσι αντιλαμβάνεται πως εκείνη έχει σχέση με τον ατύχημα και την προειδοποιεί. Ο Κεμάλ καταφέρνει να βρει τρόπο να μπει στο δωμάτιο της Νιχάν με τη βοήθεια της Βιλντάν και της Γιασεμίν. Η Νιχάν ανοίγει τα μάτια της, αλλά τον διώχνει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor! Δεν γίνεται να ανατραπεί

«Προσπάθησες να πάρεις την κόρη μου μακριά μου! Φύγε από εδώ», του φωνάζει. Στο μεταξύ ο Εμίρ βρίσκει το ημερολόγιο της Νιχάν και ανακαλύπτει όλη την αλήθεια. Εξαλλος πάει να βρει την Ασού και προσπαθεί να την πνίξει: «Μου είπες ψέματα», της λέει, όταν μπαίνει ο Κεμάλ και τον πιάνει από το λαιμό απειλώντας τον: «Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». Η Ασού τους χωρίζει και ο Εμίρ σκέφτεται πως το πρόβλημα τόσο στο δικό του αυτοκίνητο όσο και στη Νιχάν δεν ήταν τυχαίο. Η Ασού προκειμένου να βγάλει από τη μέση τη Νιχάν και να έχει δικό της τον Κεμάλ, βάζει να της κόψουν τα φρένα, ενώ όταν ο Εμίρ πάει στο συνεργείο ανακαλύπτει από τις κάμερες πως ο Κεμάλ είχε καταφέρει να μάθει πού βρίσκεται η Νιχάν.

Το επόμενο πρωί ο Εμίρ τιμωρεί την Ασού με το να της απαγορεύσει να δει τη μητέρα της. Βάζει δίλημμα στη Λεϊλά να διαλέξει ανάμεσα στις μετοχές της και στο σπίτι της. Διώχνει όλους τους άνδρες από το νοσοκομείο και βάζει αποκλειστική νοσοκόμα στη Νιχάν. Παράλληλα της πάει δώρο ένα αρκουδάκι και λουλούδια. Ο Εμίρ φεύγει και ο Κεμάλ καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο της Νιχάν.

Πηγή; Youweekly.gr

 

TV

 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  Galactica 1980 E2
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  06:00 (105' - PG)
  Τυφλή Αγάπη (Radiance)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  06:20 (85' - G)
  Ζητείται Ψεύτης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  06:40 (105' - PG)
  Coraline: Το Σπίτι στην Ομίχλη (Coraline)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - PG)
  Galactica 1980 E3
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  07:45 (85' - PG)
  Η Βίλλα των Οργίων
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  07:45 (105' - PG)
  Άσφαλτος (Asphalte)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Galactica 1980 E4
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  08:25 (65' - PG)
  Sam Smith: Live in London
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  Galactica 1980 E5
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  09:10 (80' - G)
  Αστροναύτες για Δέσιμο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  09:30 (130' - PG)
  Η Μούμια (The Mummy)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  09:30 (100' - PG)
  Το Μυστικό του Δικαστή (Courted)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (60' - PG)
  Galactica 1980 E6
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  10:30 (90' - G)
  Της Μιας Δραχμής τα Γιασεμιά
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG)
  Galactica 1980 E7
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  11:10 (120' - PG)
  Ταξίδι στο Μαϊάμι (Florida)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  11:40 (80' - PG)
  Marvel Super Hero Adventures: Frost Fight!
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema3
  12:00 (90' - G)
  Εκείνες που Δεν Πρέπει ν' Αγαπούν
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ2 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  13:00 (125' - PG)
  The Black Prince
  Ιστορική
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG)
  Magnum P.I. Κ1 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  13:10 (95' - PG)
  Μια Απίθανη... Απίθανη Πτήση (Airplane!)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  13:30 (95' - G)
  Ζητιάνος μιας Αγάπης
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (30' - PG)
  The Good Place Κ3 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (30' - PG)
  The Good Place Κ3 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  14:30 (30' - PG)
  Will & Grace Κ2 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  14:45 (95' - PG)
  Μια Απίθανη Πτήση Νο 2: Το Θεότρελο Ταξίδι (Airplane II: The Sequel)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - PG-13)
  Berlin Station Κ3 Ε2
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  15:05 (100' - G)
  Ο Τρομοκράτης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  15:05 (105' - PG)
  Ανακαλύπτοντας την Αλταμίρα (Finding Altamira)
  Ιστορική
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (60' - PG)
  Manifest Κ1 Ε9
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  16:20 (130' - PG)
  Ο Κανόνας της Σιωπής (The Company You Keep)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  16:45 (100' - PG)
  Βασικά Καλησπέρα Σας
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema1HD
  16:50 (115' - PG)
  Τίτλοι Τέλους (The Last Word)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (60' - PG)
  The Rookie Κ1 Ε8
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - PG-13)
  Designated Survivor Κ1 Ε4
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  18:25 (100' - G)
  Ο Μικρός Δραπέτης
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  18:30 (100' - PG)
  The Three Dogateers
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema1HD
  18:45 (105' - PG-13)
  Τα Παλιόπαιδα (The Brats)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - PG-13)
  Deutschland '86 E8
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - PG)
  My Brilliant Friend Κ1 Ε4
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  20:05 (115' - G)
  Οι Κυρίες της Αυλής
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  20:10 (110' - PG-13)
  Μια Νέα Γυναίκα (Jeune Femme)
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  20:30 (30' - PG)
  Buzz Κ4 Ε11
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (120' - R)
  Office Christmas Party
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (65' - PG-13)
  House of Cards Κ6 Ε7
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  22:00 (105' - PG)
  Το Δόλωμα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (120' - PG-13)
  Interlude in Prague
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (120' - PG-13)
  Interlude in Prague
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema3
  22:00 (105' - PG)
  Το Δόλωμα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (120' - PG-13)
  Interlude in Prague
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (120' - PG-13)
  Interlude in Prague
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema4HD
  22:05 (60' - R)
  Wynonna Earp Κ3 Ε7
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (120' - R)
  Captain Fantastic
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (120' - R)
  Captain Fantastic
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  23:05 (55' - PG)
  MacGyver Κ3 Ε3
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  23:05 (55' - PG)
  MacGyver Κ3 Ε3
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  23:45 (100' - PG)
  Με Χωρίς Γυναίκες
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  23:45 (100' - PG)
  Με Χωρίς Γυναίκες
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (65' - R)
  The Affair Κ4 Ε9
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  00:00 (90' - R)
  Λύκοι Ανάμεσά μας (Wolves)
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema1HD
  01:00 (110' - R)
  Μια Φανταστική Γυναίκα (Una Mujer Fantastica)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  01:05 (25' - PG-13)
  Better Things Κ1 Ε3
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  01:25 (95' - G)
  Τα Νυχτοπερπατήματα
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema4HD
  01:30 (30' - PG-13)
  Better Things Κ1 Ε4
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  01:30 (100' - R)
  Κολύμπα, Μικρό μου Ψαράκι, Κολύμπα (Swim Little Fish Swim)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  02:00 (60' - R)
  Wynonna Earp Κ3 Ε7
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  02:50 (90' - PG-13)
  Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει (Just Like a Woman)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  03:00 (90' - G)
  Αδέκαροι Ερωτευμένοι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (60' - PG-13)
  The Book of Negroes E1
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  03:10 (100' - PG-13)
  Η πιο Ευτυχισμένη Μέρα στη Ζωή του Όλλι Μάκι (The Happiest Day in the Life of Olli Maki)
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema4HD
  04:00 (60' - PG)
  Επικίνδυνες Αποστολές Κ4 Ε17
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  04:20 (100' - R)
  Προσωπικά Μυστικά (I.T.)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  04:30 (100' - G)
  Ένα Αστείο Κορίτσι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  04:50 (105' - R)
  Απόδραση από το Λος Άντζελες (Escape from L.A.)
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (60' - PG-13)
  Gone Κ1 Ε5
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (95' - PG)
  Το Τσίρκο του Ήλιου: Ένα Φανταστικό Ταξίδι (Cirque du Soleil: Worlds Away)
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  The Rookie Κ1 Ε8
  Σειρά

Ροή ειδήσεων

Share