Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξέμεινες στην πόλη φέτος το καλοκαίρι; - 10 σειρές που αξίζει να δεις! (Video)

10 Αυγούστου 2017 20:37
Ξέμεινες στην πόλη φέτος το καλοκαίρι; - 10 σειρές που αξίζει να δεις! (Video)

Ο Αύγουστος είναι εδώ και τις μέρες που δεν έχει έξοδο, έχει σειρά.

Όποτε, λοιπόν, δεν χορεύετε στον ρυθμό του 7ου κύκλου του Game of Thrones (δεν το συμπεριλαμβάνουμε στη λίστα γιατί παίζει σε μια κατηγορία από μόνο του), μπορείτε κάλλιστα να βγείτε για αλλαγή να μείνετε μέσα με το air condition αγκαλιά και να ξεκινήσετε μία από τις άλλες σειρές για τις οποίες μιλάνε όλοι οι «ψαγμένοι» τελευταία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λονδίνο: Εξερράγη παγιδευμένος φάκελος σε εστιατόριο - Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά!

Είτε γιατί είναι καινούργιες, είτε γιατί προβάλλεται τώρα ο νέος κύκλος τους, είτε γιατί παίχτηκαν πρόσφατα και ενθουσίασαν το κοινό, αυτές είναι οι 10 σειρές που προτείνει το Gazzetta για τον μήνα Αύγουστο. Με πανσέληνο ή χωρίς. Πάμε!

Ozark

Γιατί να το δεις: Είναι ένα από τα νέα δυνατά χαρτιά του «Netflix», με τον κωμικό Τζέισον Μπέιτμαν να δοκιμάζει τις ικανότητές του σε μια δραματική σειρά και να τα πηγαίνει περίφημα.

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Ένας οικονομολόγος μετακομίζει με την οικογένεια του στα προάστια του Σικάγο όταν το ξέπλυμα χρήματος που επιχειρεί να κάνει, αποτυγχάνει παταγωδώς. Τώρα, πρέπει να πληρώσει τα χρωστούμενα στο μεξικανικό καρτέλ, που απειλεί τον ίδιο και την οικογένειά του.

Η άχρηστη πληροφορία: Αν και η σειρά θεωρητικά διαδραματίζεται στη Λίμνη Όζαρκ στην πολιτεία του Μιζούρι, οι περισσότερες σκηνές έχουν γυριστεί στις λίμνες Αλατούνα και Λάνιερ.

Πόσο χρόνο θα σου πάρει: Μία σεζόν με 10 επεισόδια. 9 της μια ώρας, με το τελευταίο να κρατά συνολικά 80 λεπτά. Ό,τι πρέπει δηλαδή.

Μην το δεις αν: Δεν έχεις δει το Breaking Bad. Αν θες να δεις ιστορίες με καρτέλ ναρκωτικών, επιβάλλεται να γνωρίσεις τον Walter White πρώτα.

Master of None

Γιατί να το δεις: Είναι μια σειρά-έκπληξη που παίζει με τα στερεότυπα. Κάνει νύξεις για τον ρατσισμό (σχετικά με το πώς απεικονίζονται οι Ινδοί στην τηλεόραση), ενώ ταυτόχρονα σε κάνει να γελάς και να διασκεδάζεις. Στηρίζουμε.

Πες δυο λόγια για τη σειρά: O Dev είναι ένας τριαντάρης ανερχόμενος ηθοποιός, ινδικής καταγωγής, που ζει στη Νέα Υόρκη. Η καθημερινότητά του είναι γεμάτη από αστεία περιστατικά και οι τρεις φίλοι του βρίσκονται στο πλευρό του όσο εκείνος περνά μια ρομαντική περιπέτεια αλλά και όσο προσπαθεί να απογειώσει την καριέρα του.

Η άχρηστη πληροφορία: Ο πρωταγωνιστής Aziz Ansari είναι συνδημιουργός (μαζί με τον Alan Yang) της σειράς και έτσι παίζουν μαζί του οι γονείς του και οι φίλοι του. Πόσο τέλειο;

Πόσο χρόνο θα σου πάρει: 2 σεζόν από 10 επεσοδιάκια. Το 'χεις εύκολα.

Μην το δεις αν: Αν δεν είσαι σε φάση για ρομαντική κωμωδία και ψάχνεις κάτι πιο κοντά σε Game of Thrones.

Rick and Morty

Γιατί να το δεις: Αν σου αρέσουν οι σειρές animation, η επιστημονική φαντασία, οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παράλληλα σύμπαντα στα οποία υπάρχουν εξωγήινα τέρατα και όλα αυτά πασπαλισμένα με ακραίο χιούμορ, τότε αυτή είναι η σειρά για εσένα!

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Ο Ρικ είναι αλκοολικός επιστήμονας, τρελή ιδιοφυία και γυρολόγος του σύμπαντος. Μπλέκεται σε κάθε είδους περιπέτεια σε άλλους γαλαξίες και σε παράλληλες πραγματικότητες πάντα με τον εγγονό του Μόρτι στο πλάι του. Ένα αχτύπητο δίδυμο εξερευνητών του διαστήματος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακομπλεξάριστη: Η Σόφη Ζανίνου ποζάρει με ροζ μπικίνι στα 66 της χρόνια! - Δείτε το πραγματικό της κορμί!

Η άχρηστη πληροφορία: Η σειρά προέκυψε έπειτα από μια παρωδία μικρού μήκους των ταινιών «Back to the Future» με τίτλο «The Real Animated Adventures of Doc and Mharti».

Πόσο χρόνο θα σου πάρει: Μπήκαμε στην 3η σεζόν, έχοντας φτάσει αισίως στο 3ο επεισόδιο. Οι προηγούμενες σεζόν απαρτίζονται από 11 επεισόδια των 22 λεπτών. Χαλαρά πράγματα.

Μην το δεις αν: Δεν είσαι της επιστημονικής φαντασίας. Δεν θα αντέξεις ούτε τους τίτλους αρχής.

Glow

Γιατί να το δεις: Το υπογράφει η Carly Mensch του ''Orange Is the New Black'' και η Alison Brie έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Μια ηθοποιός προσπαθεί να μπει στο καστ μιας σειράς για αθλήτριες πάλης ώστε να προχωρήσει η καριέρα της. Ο φακός καταγράφει τις ζωές μιας ομάδας αθλητριών πάλης στο LA και όπως και να το κάνουμε αυτό έχει αρκετό ενδιαφέρον. Στα πλας ότι θα περάσεις πολύ καλά παρακολουθώντας το.

Η άχρηστη πληροφορία: Το σενάριο είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Glow: Gorgeous Ladies of Wrestling. Όχι και τόσο άχρηση η συγκεκριμένη πληροφορία τελικά.

Πόσο χρόνο θα σου πάρει: 1 σεζόν - 10 επεισόδια.

Μην το δεις αν: Δεν είσαι και πολύ έτοιμος να μπεις σε έναν ακόμη γυναικείο κόσμο.

13 reasons why

Γιατί να το δεις: «Είμαι η Χάνα. Χάνα Μπέικερ. Σωστά. Μην ρυθμίζετε την… οποιαδήποτε συσκευή στην οποία το ακούτε αυτό. Είμαι εγώ, ζωντανά και σε στέρεο. Χωρίς ενκόρ και, αυτή τη φορά, χωρίς παραγγελιές. Πιάσε ένα σνακ. Άραξε. Επειδή θα σου πω την ιστορία της ζωής μου. Συγκεκριμένα, γιατί η ζωή μου τελείωσε». Όπως και να έχει, όταν ακούς αυτά τα λόγια από μια νεαρή κοπέλα που αυτοκτόνησε, θέλεις να δεις παρακάτω.

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Η ιστορία του θανάτου ενός κοριτσιού, σε αφήγηση πρώτου προσώπου. Η Χάνα έχει γράψει 13 κασέτες, με την κάθε μία να έχει άλλο πρωταγωνιστή, άλλο υπαίτιο, και όλες τους, η μία μετά την άλλη, να ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας του τι πήγε στραβά: τι συνέβη δηλαδή και μια έφηβη κοπέλα αφαίρεσε τη ζωή της.

Η άχρηστη πληροφορία: Στο site του βιβλίου μπορείς να ακούσεις και τις 13 κασέτες. Σκέρι.

Πόσο χρόνο θα σου πάρει: 1 σεζόν - φυσικά 13 επεισόδια.

Μην το δεις αν: Είσαι φανατικός υπέρμαχος της πολιτικής ορθότητας και ταυτίζεσαι με εκείνους που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την προσέγγιση της αυτοκτονίας μέσα από την αφήγηση μιας τέτοιας ιστορίας. Σεβαστό, προχώρα παρακάτω.

Big little lies

Γιατί να το δεις: Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley και Laura Dern σε μεταφορά του best-seller της Λίαν Μοριάρτι που εξερευνά μία υπόθεση φόνου. Με λίγα λόγια το καλύτερο γυναικείο καστ που έχεις δει στην τηλεόρασή σου. Ναφ σεντ.

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Αφοσιωμένες μητέρες, επιτυχημενοι σύζυγοι, αξιολάτρευτα παιδιά, όμορφα σπίτια. Στην ήσυχη παραθαλάσσια πόλη του Μοντερέι της Καλιφόρνια, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Μια ιστορία που βγάζει στην επιφάνεια φήμες, συγκρούσεις και μυστικά. Ένα σκοτεινά κωμικό δράμα που καταπιάνεται με μια υπόθεση δολοφονίας και τις αντιφάσεις που υπάρχουν πίσω από την αντίληψη της κοινωνίας για τον γάμο, τις σχέσεις, την ανατροφή των παιδιών και τη γυναικεία φιλία.

Η άχρηστη πληροφορία: Η Νικόλ Κίντμαν είχε σχέση κάποτε με τον Lenny Kravitz, πατέρα της συμπρωταγωνίστριάς της Zoë Kravitz.

Πόσο χρόνο θα σου πάρει: Μίνι σειρά 7 επεισοδίων. Μπαμ μπαμ.

Μην το δεις αν: Θες σειρά στα αντρικά πρότυπα και δεν σε ενδιαφέρει κάτι πέρα από το X-Men.

BoJack Horseman

Γιατί να το δεις: Πρωταγωνιστής είναι ένα άλογο που περνά τη ζωή του γκρινιάζοντας για τα πάντα. Αυτό δεν αρκεί; Άλλη μια σειρά animation που δεν γίνεται να πρσπεράσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τις μαρτυρίες των 50 θυμάτων του γιου του Κώστα Πρέκα: «Τις έβριζε, τις έφτυνε και μετά…» - Φήμες για την εμπλοκή του στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου!

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Αλκοολικός, καταθλιπτικός, γκρινιάρης, πικρόχολος, μοναχικός, ανασφαλής. Αυτός είναι ο BoJack Horseman. Ένα άλογο που έκανε μεγάλη επιτυχία στα '90s με τη σειρά «Horsin' Around», αλλά πλέον σπέρνει μιζέρια στους γύρω του.

Η άχρηστη πληροφορία: Το theme song της σειράς το έχει συνθέσει το ένα μέλος των Black Keys, ο Πάτρικ Κάρνεϊ. Ακούστε το.

Πόσο χρόνο θα σου πάρει: 37 επεισόδια των 25 λεπτών. Προλαβαίνεις να τις δεις όλες μέχρι να βγει η 4η σεζόν στις 8 Σεπτεμβρίου!

Μην το δεις αν: Πάσχεις από ζωοφοβία.

The Handmaid’s Tale

Γιατί να το δεις: Αξίζει να μπεις στον κόσμο αυτής της σειράς έστω και για λίγο. Θα τρομάξεις όταν αντιληφθείς πόσες ομοιότητες έχει η συγκεκριμένη υπόθεση με τη δική μας κοινωνία.

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Σε ένα παράλληλο σύμπαν, τα πάντα είναι μολυσμένα και η μεγάλη πλειοψηφία του παγκοσμίου πληθυσμού έχει χάσει την γονιμότητά του. Η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας έχει καταρρεύσει μετά από πραξικόπημα και την θέση της έχουν πάρει δικτάτορες. Για να σώσουν οι πραξικοπηματίες τη χώρα, η οποία είναι στα πρόθυρα να ερημώσει, φυλακίζουν τις λιγοστές πλέον γόνιμες γυναίκες που δεν ανήκουν στην υψηλή τάξη και τις αναγκάζουν να βιάζονται από τους αφέντες τους με σκοπό την τεκνοποίηση. Η σειρά παρουσιάζει την ιστορία μιας από αυτές τις «υπηρέτριες», της Offred (ονομασία που την έδωσε το καθεστώς), η οποία ενώ ζούσε μια κανονική οικογενειακή ζωή, από τη μια μέρα στην άλλη, είδε την οικογένειά της να διαλύεται.

Η άχρηστη πληροφορία: Η συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, Margaret Atwood, εμφανίζεται στο επεισόδιο 1 σε ρόλο κομπάρσου που χαστουκίζει την πρωταγωνίστρια.

Και μία χρήσιμη πληροφορία-μπόνους: Τις ημέρες που ακολούθησαν την εκλογή του Τραμπ, οι πωλήσεις του βιβλίου σημείωσαν άνοδο της τάξης του 200%.

Πόσο χρόνο θα σου πάρει: Τα 10 επεισόδια εσύ πόσο τα κάνεις;

Μην το δεις αν: Ψάχνεις κάτι ανάλαφρο για να περάσεις τις ώρες σου.

Better Call Saul

Γιατί να το δεις: Είδες το ''Breaking Bad'', το λάτρεψες και δεν θα δεις το ''Better Call Saul''; Ντροπή. Άσε που είναι ο μόνος τρόπος να χορτάσεις τον αγαπημένο μας δικηγόρο μετά τον Διονύση Δάγκα.

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Το ''Better Call Saul'' είναι μια spin-off σειρά του Breaking Bad, που τοποθετείται χρονικά πριν την ιστορία του Walter White. 6 χρόνια για την ακρίβεια. Πριν γίνει ο Saul Goodman, ήταν ένας δικηγόρος μικρών υποθέσεων με το όνομα Jimmy Gil. O δημουργός της σειράς Vince Gilligan σκέφτηκε πως θα του άρεσε μια σειρά με έναν δικηγόρο για πρωταγωνιστή, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να μείνει έξω από τις δικαστικές αίθουσες.

Η άχρηστη πληροφορία: Υπήρχαν συζητήσεις για να κάνει μερικές guest εμφανίσεις στη σειρά ο Jesse Pinkman (aka Aaron Paul), αλλά δυστυχώς αυτό δεν θα συμβεί.

Πόσο χρόνο θα σου πάρει: Θέλει τον χρόνο της, αλλά τον αξίζει κιόλας. Τρεις σεζόν των 10 επεισοδίων με χρονική διάρκεια ανάμεσα στα 42' και τα 56'!

Suits

Γιατί να το δεις: Τα έχουμε πει ξανά και εδώ. Δικηγόροι, όμορφα κοστούμια, Νέα Υόρκη, ίντριγκες, καλοδουλεμένες ατάκες και Harvey Specter. Δύσκολα αντιστέκεσαι.

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Πιτσιρικάς δικηγόρος (που δεν είναι ακριβώς δικηγόρος), απόφοιτος του Harvard (αλλά όχι ακριβώς απόφοιτος του Harvard), πιάνει δουλειά δίπλα στον θρυλικό δικηγόρο της Νέας Υόρκης. Έχουμε φτάσει βέβαια στην 7η σεζόν (η οποία προβάλλεται as we speak), ο πιτσιρικάς έχει μεγαλώσει και οι ίντριγκες είναι ακόμη περισσότερες.

Η άχρηστη πληροφορία: Η θέα από τα παράθυρα των γραφείων των δικηγόρων δεν είναι αληθινή, αλλά αντίθετα είναι σχέδια πάνω σε κουρτίνες.

Πόσο χρόνο θα σου πάρει: 7 σεζόν δεν τις λες και λίγες, αλλά περνάνε γρήγορα. Πάτα το play.

Μην το δεις αν: Σιχαίνεσαι τη Νέα Υόρκη. Σοβαρά τώρα;

Πηγή: gazzetta.gr

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    06:15 (100' - PG)
    Γκόλφω
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Diplomat Ε5
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    07:05 (85' - PG)
    Crossword Mysteries: Riddle Me Dead
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (120' - PG-13)
    Ραμπιγιέ Κουρνάζ εναντίον Τζορτζ Μπους
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:55 (80' - PG)
    Ο Καταφερτζής
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (65' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    08:30 (50' - R)
    Watch Next Κ3 Ε26
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    09:05 (55' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε13
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    09:15 (90' - PG)
    Τα Δολάρια της Ασπασίας
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    09:20 (85' - PG)
    Ο Γάμος της Σεζόν
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:30 (125' - PG-13)
    Ο Μαγικός Αυλός
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:45 (95' - PG)
    Η Κρεββατομουρμούρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    10:45 (95' - PG-13)
    Kennedy, Sinatra and the Mafia
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    11:35 (100' - PG)
    Guardians of Time
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (65' - PG-13)
    Viola Κ1 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    12:20 (95' - PG)
    Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    12:20 (60' - PG-13)
    The Real Peaky Blinders Ε2
    Σειρά ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    13:05 (55' - PG-13)
    The Diplomat Ε6
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    13:15 (105' - PG-13)
    Fourmi
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    13:20 (100' - PG-13)
    He Even Has Your Eyes
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    13:55 (110' - PG)
    Ο Θόδωρος και το Δίκανο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    15:00 (120' - PG-13)
    Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε14
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    15:00 (130' - PG-13)
    Μπλέιζ
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema3
    15:45 (95' - PG)
    Ένα Έξυπνο, Έξυπνο Μούτρο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:00 (110' - PG-13)
    Juniors
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Dark Winds Κ1 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    17:10 (105' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    17:20 (95' - PG)
    Φωνάζει ο Κλέφτης
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε3
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    18:30 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε4
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    18:50 (110' - PG-13)
    Ο Χαμένος Βασιλιάς
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    18:55 (95' - PG)
    Τρελός, Παλαβός και Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    18:55 (185' - R)
    Καζίνο
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε10
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε6
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:30 (90' - PG)
    Ο Σκληρός Άνδρας
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    20:40 (20' - PG)
    Kids Flix
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (100' - PG)
    Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    The Bay Κ5 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - R)
    A Gentleman in Moscow Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - R)
    A Gentleman in Moscow Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    22:40 (100' - R)
    Η Συμμορία της Λυόν
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    22:40 (100' - R)
    Η Συμμορία της Λυόν
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - R)
    Star Trek: Discovery Κ5 Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - R)
    Star Trek: Discovery Κ5 Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema3
    23:45 (105' - PG-13)
    Οι Βάσεις και η Βασούλα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (105' - PG-13)
    Οι Βάσεις και η Βασούλα
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - PG-13)
    Catch Me a Killer Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    00:05 (140' - R)
    Η Χώρα του Θεού
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    00:20 (95' - R)
    Dead Shot
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    Erinyes Κ1 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:30 (90' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    01:55 (95' - R)
    Dangerous Game: The Legacy Murders
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Moonhaven Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    02:25 (100' - R)
    Δεν Μένουμε πια Εδώ
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    03:00 (95' - R)
    Ο Περίεργος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε10
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    03:30 (95' - R)
    Δεν Είσαι η Μητέρα μου
    Τρόμου
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε6
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (115' - R)
    Robe of Gems
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    04:35 (85' - PG)
    Δεν Είμαι Ατιμασμένη
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:00 (60' - R)
    Star Trek: Discovery Κ5 Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    05:05 (115' - R)
    Νυχτερινός Ανταποκριτής
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    06:00 (75' - PG)
    Μας Κλέψανε την Γκόλφω
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (90' - PG)
    Creating Christmas
    Ρομαντική Κομεντί

Ροή ειδήσεων

Share