Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε αντιμέτωπος με κλέφτη! Δείτε όλα όσα περιέγραψε στην εκπομπή του!

17 Φεβρουαρίου 2017
Ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε αντιμέτωπος με κλέφτη! Δείτε όλα όσα περιέγραψε στην εκπομπή του!

Ένα θέμα που προβλήθηκε σήμερα στο «Ξαναδέστε τους» έγινε η αφορμή για να μοιραστεί ο Νίκος με συνεργάτες και τηλεθεατές μια ιστορία που του έτυχε το πρωί της Πέμπτης!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε «Σήμερα το πρωί κατέβασα κάτω τον σκύλο. Απέναντι από την πολυκατοικία υπάρχει ένα μικρό παρτέρι το οποίο χρησιμοποιείται για να ζουν γάτες και να κάνουν την ανάγκη τους τα σκυλιά μου τουλάχιστον, φαντάζομαι και κάποια άλλα. Κατεβαίνω λοιπόν. Είμαι πάρα πολύ όμορφος αρχικά, total blue black, με ένα χακί μπουφάν και περιμένω. Όπως κοιτάω τριγύρω μου βλέπω έναν νεαρό που είναι πλάτη στο παρτέρι όρθιος και λέω προφανώς μάλλον κάνει την ανάγκη του. Δεν κάθομαι λοιπόν, γυρνάω λίγο έτσι, ντροπή το παιδί. Είμαι διακριτικός. Και κάποια στιγμή πάει προς τα εκεί ο σκύλος και πάω να γυρίσω για να τον φωνάξω και είναι ο νεαρός σε ένα smart με ένα μικρολοστάκι και είναι έτσι από το παράθυρο για να ανοίξει το αυτοκίνητο.

Κι εγώ εκείνη τη στιγμή έβαλα τις φωνές. Αυτός τρόμαξε, γυρνάει με κοιτάει, φαντάζομαι κατάλαβε, δεν ξέρω, δεν μου είπε κάτι, δεν έχει σημασία και του λέω, εγώ πολύ μαγκιά ξαφνικά, «Σήκω και φύγε όπως είσαι» Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο παρακάτω:Πηγή: Youweekly.gr.

 

TV

Ροή ειδήσεων

Top