Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίσημη βραδιά η περασμένη Τετάρτη(17/10) για τον Άμλετ των 180 παραστάσεων στο θέατρο Altera Pars

Μην τη χάσετε!

22 Οκτωβρίου 2018 12:24
Επίσημη βραδιά η περασμένη Τετάρτη(17/10) για τον Άμλετ  των 180 παραστάσεων στο  θέατρο Altera Pars

Μια βραδιά διαφορετική καθώς ο βασικός της σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για το "Σπίτι του Ηθοποιού" όπως και έγινε, με την ενεργό συμμετοχή των δραστήριων Σπ. Μπιμπίλα και Κώστα Βενετσάνο (την παράσταση παρακολούθησαν και ηθοποιοί από το Σπίτι του Ηθοποιού).

Ο Τάσος Ιορδανίδης , ο ξεχωριστός Άμλετ της περσινής αλλά και της φετινής χρονιάς γοήτευσε το κοινό μαζί με τον υπέροχο θίασο που αποτελείται από τους: Άρη Λεμπεσόπουλο, Πέμυ Ζούνη, Ιωάννα Παππά, Θοδωρή Κατσαφάδο, Δημήτρη Σαμόλη, Δημήτρη Διακοσάββα, Ιάσονα Παπαματθαίου, Θοδωρή Κανδηλιώτη και Αντώνη Αντωνάκο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχωρίσαμε τον πρώην υπουργό πολιτισμού και υποψήφιο για το χρίσμα του δημάρχου της Αθήνας Παύλο Γερουλάνο, τον βουλευτή Λέσβου κ. Πάλλη, κι ακόμα τους ηθοποιούς Σπύρο Παπαδοπουλο, Θάλεια Ματίκα, Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Μίνω Θεοχάρη, Γιάννη Δρακόπουλο, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Γιώργο Χρανιώτη, Άννα Κουρή, Σοφία Παυλίδου, Σοφία Πανάγου, Μιχάλη Συριόπουλο, τον στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου, τον σκηνοθέτη Γιώργο Σκεύα και τις θεατρικές παραγωγούς Νινέττα και Νταίζη Λεμπέση, τον Βαγγέλη Γραμμένο των εκδόσεων Αθηνόραμα, την Ντέπυ Παπάζογλου του Ομίλου 24media, την κριτικό θεάτρου Τόνια Καράογλου (ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ), και τους δημοσιογράφους του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ Μαρία Μεταξητινού, Βασίλη Νάτσιο, Σίσσυ Μενεγάτου, Ανθή Αγγελοπούλου, Κωσταντίνο Κούλη, Εύη Γεωργίου.

Η παράσταση Άμλετ θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στο θέατρο Altera Pars στις 15 Δεκεμβρίου 2018 και κατά την εορταστική περίοδο θα την διαδεχθεί παράσταση-έκπληξη που θα ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Noεμβρίου.

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share