Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

The Voice: Με Πάνο Μουζουράκη ή χωρίς; Το μεγάλο στοίχημα του ΣΚΑΙ!

Θα βρίσκεται ή όχι ανάμεσα στους 4;

7 Σεπτεμβρίου 2018 10:42
The Voice: Με Πάνο Μουζουράκη ή χωρίς; Το μεγάλο στοίχημα του ΣΚΑΙ!

Οι φήμες που ήθελαν τον Πάνο Μουζουράκη να μην βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου του «The Voice» στον ΣΚΑΪ όχι απλά είχαν βάση, μα -για να ακριβολογούμε- έκαναν τον ΣΚΑΪ να παίξει και το τελευταίο του χαρτί για να καταφέρει να κρατήσει τον καλλιτέχνη στο δυναμικό του.

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Πάνου στο εξωτερικό ήταν πολύ πιθανό να τον κρατήσουν μακριά από την Ελλάδα το φθινόπωρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει η Αθήνα: Έρχονται 15 νέοι σταθμοί του Μετρό! Που θα βρίσκονται;

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» ο ΣΚΑΪ βρήκε τη χρυσή τομή προκειμένου όλοι η ομάδα να μείνει ως έχει, αποφασίζοντας να μεταθέσει τα γυρίσματα των blind auditions μερικές εβδομάδες αργότερα.

Κι αυτό, προκειμένου ο -διεθνούς καριέρας πλέον- Πάνος Μουζουράκης να έχει προλάβει να επιστρέψει στη χώρα μας! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ίδιος θα είναι πίσω έως τις 20 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Λαμία: 4χρονη έπεσε από το μπαλκόνι!

Έτσι, για ακόμα μία σεζόν θα δούμε το παρεάκι Σάκη Ρουβά, Έλενας Παπαρίζου, Κωστή Μαραβέγια και Πάνου Μουζουράκη να σαρώνει σε τηλεθέαση, με το κανάλι του Φαλήρου να έχει κάθε λόγο να… τρίβει τα χέρια του!

Το trailer, λοιπόν, δεν ήταν παραπλανητικό…

 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share