Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

The Voice: Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό! Ο νικητής Γιώργος Ζιώρης και ο πολυνίκης του θεσμού Κωστής Μαραβέγιας! (videos)

Λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στη σκηνή του talent show!

21 Δεκεμβρίου 2017 09:55
The Voice: Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό! Ο νικητής Γιώργος Ζιώρης και ο πολυνίκης του θεσμού Κωστής Μαραβέγιας! (videos)

Ο Γιώργος Ζιώρης είναι ο νικητής του «Voice» για τη φετινή σεζόν.

Ο νεαρός που διαγωνίστηκε με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος «πνίγηκε» μέσα στις αγκαλιές των συμπαικτών του και ελαφρά «σοκαρισμένος» δήλωσε ότι «θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου, να είμαι πολιτικός μηχανικός, αλλά η μουσική θα είναι πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

Ο νικητής Γιώργος Ζιώρης


Το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από τέσσερις ώρες συνεχούς και γεμάτου τραγούδι προγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "The Voice": Η λαμπερή κόκκινη τουαλέτα της Έλενας Παπαρίζου και η φουσκωμένη κοιλιά που φούντωσε τις φήμες! Φωτογραφία - ντοκουμέντο

H στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή

Είχε τραγούδι, ωραίες φωνές, σχετική αγωνία, καλομονταρισμένα βίντεο όμως παραδοσιακά κάθε χρόνο την παράσταση κλέβει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο άνθρωπος - ορχήστρα ο οποίος μπορεί να μιμείται, να τραγουδά, να παρουσιάζει, να χορεύει, να υποδύεται ρόλους και να γράφει υπέροχα σενάρια. Κάπως έτσι, συνδυάζοντας όλα αυτά, έδωσε μία παράσταση στην αρχή της λαμπερής βραδιάς βασισμένη πάνω σε ένα εύρημα. Ο Καπουτζίδης επέλεξε ένα τραγούδι από το ρεπερτόριο κάθε κριτή και παραφράζοντάς το έκανε ένα ωραίο μουσικό παιχνίδι με στίχους άρρηκτα συνδεδεμένους με την πορεία του καθενός εντός κι εκτός τελικού.

Το show του Καπουτζίδη

Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Καπουτζίδης ελισσόταν μοναδικά κάνοντας διακριτικό και ευφυές χιούμορ σε ό,τι τον ενέπνεε. Μπήκε στο πλατό όπως πάντα διαβασμένος, ετοιμόλογος και φυσικά σκορπώντας άπλετο ταλέντο.

Δεν ήταν ο μόνος. Η επιτυχία αυτού του talent show εκτός από τις υπέροχες φωνές των παιδιών που διεκδικούν μία θέση στο μουσικό στερέωμα είναι και οι κριτές.

Ο Κωστής Μαραβέγιας διακριτικά και με το τακτ που διαθέτει ως παρουσία τραγούδησε, έπαιξε και αποθέωσε τους συμμετέχοντες.

Ο Κωστής Μαραβέγιας με την ομάδα του


Εντυπωσιακή η Έλενα Παπαρίζου, πληθωρική ως παρουσία με το γάργαρο γέλιο και την κρυστάλλινη φωνή της ήταν η πιο ανθρώπινη σε σχέση με τους συναδέλφους της. Ιδιαίτερη στιγμή όταν ερμήνευσε με την υποψήφιά της τα τραγούδια «Αν μου τηλεφωνούσες» και «Δώδεκα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου: "Έρχονται χιόνια στην..."

Η Έλενα Παπαρίζου με την υποψήφιά της


 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share