Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

The Voice: Ξεχάστε όσα ξέρατε! Τι μας περιμένει από το σημερινό επεισόδιο;

16 Νοεμβρίου 2017 10:00
The Voice: Ξεχάστε όσα ξέρατε! Τι μας περιμένει από το σημερινό επεισόδιο;

Τελευταίες auditions στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice και από σήμερα ξεκινούν τα Βattles. Λίγοι διαγωνιζόμενοι απομένουν για να συμπληρωθούν οι τέσσερις ομάδες της κριτικής επιτροπής.

H επόμενη φάση του show ξεκινά αύριο, όπου η αναμέτρηση για τους υποψήφιους για την επόμενη φάση, γίνεται πιο σκληρή και η απόφαση πιο δύσκολη για τους coaches.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Δεν έχουν ξεχάσει την μικρή Μαρίνα: Τα σπαρακτικά μηνύματα στον κοινό τάφο με την μητέρα της! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στα Battles του talent show, η κριτική επιτροπή θα φτιάχνει 17 ζευγάρια, με τους παίκτες της ομάδας τους και σε κάθε ζευγάρι θα αθετηθείτε ένα τραγούδι, το οποίο θα πρέπει να ερμηνεύσουν σαν ντουέτο. Σε αυτή τη μουσική μονομαχία μόνο ένας παίκτης θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση και να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Οι μουσικές μονομαχίες θα αναδείξουν τις καλύτερες φωνές που θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Οι coaches θα έχουν τη δυνατότητα να «κλέψουν» μόνο έναν παίκτη μιας αντίπαλης ομάδας και να τον εντάξουν στη δική τους.

 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share