Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η σειρά Signature E πηγαίνουν τα ηχεία σε επόμενο επίπεδο τεχνολογίας Premium Audio αποτελώντας μια εξαιρετικη επιλογή Home Theater

2 Νοεμβρίου 2018 14:57
Η σειρά Signature E πηγαίνουν τα ηχεία σε επόμενο επίπεδο τεχνολογίας Premium Audio αποτελώντας μια εξαιρετικη επιλογή Home Theater

Σήμερα, η Polk Audio, μια βραβευμένη μάρκα υψηλής απόδοσης με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την ηχητική τεχνολογία, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς ηχείων Signature E Series – μια συλλογή από ηχεία δαπέδου, κεντρικά και βιβλιοθήκης με ενσωματωμένες τεχνολογίες ήχου premium που προέρχονται από τα κορυφαία ηχεία οικιακής ψυχαγωγίας της Polk.

Η νέα συλλογή αποτελείται από τα ηχεία δαπέδου S60e, S55e και S50e ,τα κεντρικά ηχεία S35e και S30e και τα ηχεία ραφιού S20e, S15e και S10e.

Με την αισθητική στο προσκήνιο κατά το σχεδιασμό της σειράς Signature E, η νέα σειρά ενσωματώνει όμορφες καμπύλες για τολμηρή και κομψή εμφάνιση. Διατίθεται σε Λευκό και Μαύρο χρώμα, ταιριάζοντας απόλυτα στο στυλ του σπιτιού σας.

Τα ηχεία δαπέδου, τα ηχεία βιβλιοθήκης και τα ισχυρά αλλά λεπτά κεντρικά ηχεία δημιουργούν μια εντελώς συναρπαστική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου, που ζωντανεύει τις ταινίες και τη μουσική σας μέσω εκρηκτικού ήχου.

Χάρη στον σχεδιασμό της τεχνολογίας «Dynamic Balance Technology», μια πατενταρισμένη τεχνολογία της Polk, οι μηχανικοί της Polk κατάφεραν να ενσωματώσουν τα πιο κατάλληλα, προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και αποδοτικότερη γεωμετρία, αναλύοντας ολόκληρο το ηλεκτροακουστικό και μηχανικό σύστημα κάθε ηχείου. Με αυτόν τον τρόπο, έχουν εξαλείψει τα προβλήματα και επέτρεψαν στα drivers και τα tweeters να προσφέρουν τον καλύτερο και ακριβέστερο ήχο, ευχάριστο ακόμα και τον πιο απαιτητικό audiophile.

H αποκλειστική τεχνολογία Polk Power Port επεκτείνει τη συνολική θύρα μπάσων, παρέχοντας μια μεγάλη επιφάνεια για να εξαλείψει τις αναταράξεις και τις παραμορφώσεις, προσφέροντας έτσι 3dB περισσότερη απόκριση μπάσων από ένα παραδοσιακό port,. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερο, πιο μουσικό, βαθύ μπάσο.

www.etyt.gr

 

TECH GIFTS

Ροή ειδήσεων

Share