Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν θα σε ξαναγράψουν ποτέ: Υπηρεσία θα δείχνει τα μπλόκα της Τροχαίας στο internet!

Τέλος στον εφιάλτη!

17 Ιανουαρίου 2019 17:19
Δεν θα σε ξαναγράψουν ποτέ: Υπηρεσία θα δείχνει τα μπλόκα της Τροχαίας στο internet!

Ένα νέο εργαλείο που εμφανίζει τα σημεία που είναι στημένα τα μπλόκα της τροχαίας, δοκιμάζεται από την υπηρεσία της Google Maps.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Android Police, ορισμένοι χρήστες θα βλέπουν στον χάρτη το εικονίδιο της κάμερας στις διαδρομές τους και επιπρόσθετα, θα ενημερώνονται φωνητικά από την υπηρεσία ότι πλησιάζουν σε κάποιο μπλόκο τροχαίας που έχει προσημειώσει κάποιος άλλος χρήστης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπέσυ Μάλφα: Η άγνωστη ασθένεια της αγαπημένης ηθοποιού!

Η Google δοκίμασε την ενσωμάτωση του εργαλείου εμφάνισης των μπλόκων της τροχαίας στην υπηρεσία Google Maps, στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη.

Από πέρυσι το φθινόπωρο έχει λανσαριστεί το εργαλείο δήλωσης και εμφάνισης τυχόν ατυχημάτων στον χάρτη για να προετοιμάζονται οι χρήστες που βρίσκονται κοντά στο συγκεκριμένο σημείο.

Η νέα λειτουργία εμφάνισης μπλόκων δεν έχει ενσωματωθεί σε κάποιο update της εφαρμογής Google Maps για την ώρα και δοκιμάζεται απευθείας από τη Google σε ορισμένες ομάδες χρηστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται νέος και πιο σφοδρός χιονιάς στα τέλη του μήνα: Θα το στρώσει και στην Αθήνα!

Υπογραμμίζεται βέβαια, ότι αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποφεύφονται οι εν λόγω δρόμοι ή ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί μόνο στα σημεία όπου υπάρχει αστυνομική παρουσία.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share