Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τι είναι αυτό το «self-regram» που προστέθηκε στο Instagram;

Μια νέα δυνατότητα!

11 Ιανουαρίου 2019 12:15
Τι είναι αυτό το «self-regram» που προστέθηκε στο Instagram;

Μια νέα δυνατότητα μας δίνει πλέον το Instagram που ονομάζεται «self-regram». Τι είναι, όμως, πάλι αυτό; Έχουμε χαθεί ανάμεσα σε τόσες νέες προσθήκες και νέα χαρακτηριστικά!

Το self-regram στο Instagram είναι κάτι πολύ απλό, αλλά πολύ χρήσιμο για όσους διαχειρίζονται πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς, όπου μπορεί, όμως, να θέλουν να κάνουν το ίδιο post!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Δεν είναι έγκλημα”: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι με τον νεκρό Αστυνομικό και την 24χρονη φίλη του!

Μαντέψατε ήδη; Ναι, πολύ σωστά μαντέψατε, με το self-regram στο Instagram μπορεί πλέον ο χρήστης να μοιράζεται ένα post σε πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα. Αυτό επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο TechCrunch.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες iOS, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό για το τι θα γίνει με τους χρήστες Android.

Όταν το self-regram γίνει διαθέσιμο και στο δικό σας account στο Instagram, τότε θα εμφανιστεί η επιλογή «Post to Other Accounts», στο στάδιο όπου είστε για να κάνετε tag και να προσθέσετε το location στο post που ετοιμάζεστε να κάνετε.

Αυτό φυσικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για εξοικονόμηση χρόνου για πολλούς ανθρώπους που τρέχουν πολλούς λογαριασμούς. Φυσικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κι όσοι από εσάς έχετε περισσότερους από έναν προσωπικούς λογαριασμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρας έδεσε με αλυσίδα τον σκύλο του και τον παράτησε μέσα στον καύσωνα να του φυλάει το σπίτι

Toν τελευταίο καιρό, υπήρχαν αναφορές στα διεθνή ΜΜΕ που έκαναν λόγο ότι το Instagram ετοιμάζει δικό του feature για reposting, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν share posts από άλλα accounts στο προφίλ τους. Ωστόσο, εκπρόσωπος του Instagram δήλωσε, δυστυχώς, στο Mashable ότι αυτό δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία κατασκευάζει ή δοκιμάζει αυτή τη στιγμή.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share