Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Είσαι σε δίλημμα για το πού να φας; H Google είναι εδώ για σένα!

Και όμως σας δίνει τις δικές τις προτάσεις!

12 Δεκεμβρίου 2018 11:40
Είσαι σε δίλημμα για το πού να φας; H Google είναι εδώ για σένα!

Πολλές φορές είμαστε σε δίλημμα για το πού να φάμε, πού να πιούμε, τι να κάνουμε μια Τετάρτη βράδυ. Η Google αποφασίζει για σένα και σου λύνει τα χέρια. Συγκεκριμένα, οι προτάσεις του Google Maps.

Το Google Maps έχει κάνει μια σειρά από αλλαγές και συνεχίζει να γίνεται καλύτερο για τον χρήστη. Οι προτάσεις του Google Maps σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση και σου λένε πού να πας πριν καν το ψάξεις! Κι επειδή είναι… maps, σου λέει και το δρόμο.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το Google Maps ξεκινά να σου κάνει ορισμένες προτάσεις, πιο προσωποποιημένες για το πού να φας ή τι να επισκεφτείς, αναλόγως τα ενδιαφέροντά σου.

Το διάσημο app για χάρτες, προσθέτει την καρτέλα «For You» για τα iOS ενώ εξαπλώνει το χαρακτηριστικό σε περισσότερες από 130 χώρες για τα Android.

Το νέο update θέλει να κάνει πιο εύκολη την «παρακολούθηση» του τι συμβαίνει στην περιοχή που μένεις και να βρεις τις δικές σου, αγαπημένες τοπικές επιχειρήσεις. Πατώντας τα κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης μετά την εκκίνηση της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να δουν προτάσεις σχετικά με το τι μπορούν να επισκεφτούν

κοντά στην περιοχή που είναι, τι να φάνε και τι μπορούν να κάνουν γενικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός νεαρός ηθοποιός του Alpha, λίγους μήνες μετά το τέλος της σειράς!

Το χαρακτηριστικό αυτό ξεκίνησε από μερικά Android τον Ιούνιο και φυσικά η εταιρία θα το πρόσθετε και στο iOS της εφαρμογής της. Με τη συγκεκριμένη αλλαγή, οι χρήστες μπορούν παράλληλα, να παρακολουθήσουν ορισμένες επιχειρήσεις για αλλαγές, events και οτιδήποτε άλλο νέο.

Η νέα καρτέλα «For You» είναι μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους χρήστες του Google Maps να γίνουν πιο κοινωνικοί με την περιοχή που μένουν και τα ενδιαφέροντά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τα όργια στην τουαλέτα και το απαγορευμένο βίντεο": Σοκάρει η Τατιάνα Στεφανίδου!

Όπως είχε δηλώσει ο αντιπρόεδρος του αρμόδιου τμήματος της Google, Jen Fitzpatrick, στην καρτέλα «Για σένα», θα εμφανίζονται νέα και κορυφαία εστιατόρια και αξιοθέατα κοντά σου αλλά και μέρη που προτείνονται με βάση το ιστορικό αναζήτησης. Μέσα απ’ το app, θα μπορείς να κάνεις απευθείας παραγγελίες ή να κλείσεις τραπέζι!

Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, το Google Maps πρόσθεσε μια λειτουργία που επέτρεπε στους χρήστες να δημιουργήσουν λίστα με τις αγαπημένες τους τοποθεσίες, να τις μοιραστούν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους είτε μέσω email, είτε μέσω SMS είτε μέσω social media.
Μπορείς να μπεις και να τα εξερευνήσεις όλα!

 

Ροή ειδήσεων

Share