Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το Instagram σε ενημερώνει πλέον αν έχεις δει όλα τα νέα posts των φίλων σου!

Η νέα αλλαγή που ενθουσιάζει!

3 Ιουλίου 2018 12:25
Το Instagram σε ενημερώνει πλέον αν έχεις δει όλα τα νέα posts των φίλων σου!

Aφού το Instagram αποφάσισε ότι δεν θα επαναφέρει τη χρονολογική σειρά στο news feed του, βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο για να γνωρίζουν οι χρήστες εάν υπάρχουν posts που δεν τα έχουν δει!
To Instagram σου λέει αν έχεις δει όλα τα νέα posts των φίλων σου μ’ ένα νέο μήνυμα που πετάγεται στην οθόνη σου, το οποίο σου λέει πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει post που να μην έχεις δει απ’ την τελευταία φορά που μπήκες στο social media!

Oι υπεύθυνοι του Instagram είχαν προαναγγείλει το χαρακτηριστικό απ’ τα τέλη Μαΐου, όμως, τώρα είναι γεγονός! Το Instagram σου λέει πλέον ότι έχεις δει όλα τα νέα posts στο News Feed σου από την τελευταία φορά που μπήκες την υπηρεσία.

Η ενημέρωση γίνεται με το μήνυμα «You’re all caught up» που εμφανίζεται στην οθόνη σου:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Πέθανε γνωστός ηθοποιός από ανακοπή καρδιάς!

Το Instagram ελπίζει ότι το νέο μήνυμα «You’re all caught up» θα μετριάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν απ’ την μη επαναφορά της χρονολογικής σειράς στο news feed και παράλληλα θα διατηρήσει τα κέρδη απ’ τα sponsored posts και απ’ τον χρόνο που ξοδεύουν οι χρήστες στην υπηρεσία.

Προς το παρόν, ο αλγόριθμος του Instagram βασίζεται στα likes και τη συμμετοχή του χρήστη, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται συχνότερα posts ατόμων που συνηθίζεις να κάνεις like ή comment.

Το Instagram έχει και κάτι άλλο νέο: Μετά τα polls στα Insta Stories, πλέον θα μπορείς να κάνεις και ερωτήσεις στους followers σου και να έχεις ένα feedback!

Τα polls στα Insta Stories έχουν αυξήσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών της εφαρμογής, ενώ πολλοί celebrities τα χρησιμοποιούν σχεδόν σε κάθε post τους! Τώρα το Instagram το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, και σου επιτρέπει να κάνεις ερωτήσεις στους followers σου. Και αυτοί θα μπορούν να σου γράψουν την απάντησή τους!

Πηγή: ipop.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share