Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκλειστικό: Νέο κανάλι για το "Survivor Ελλάδα - Τουρκία"!

Αποκλειστικές πληροφορίες!

16 Ιανουαρίου 2019 17:30
Αποκλειστικό: Νέο κανάλι για το

Της Γιάννα Παπανικολάου

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα το “Survivor Ελλάδα-Τουρκία” και ήδη στον ΣΚΑΪ βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη μέρα.

Όπως ήδη γνωρίζετε οι παίκτες τόσο στην ελληνική όσο και στην τουρκική ομάδα δεν θα είναι επώνυμοι, όπως στα προηγούμενα “Survivor”, αλλά άγνωστοι άνθρωποι που όμως ο καθένας ξεχωρίζει στον χώρο του και κυρίως στον αθλητισμό.

Εκείνο όμως που δεν ξέρετε και πρώτο το youweekly σας αποκαλύπτει είναι πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει κανάλι για το ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα θα ετοιμάσει στο YouTube κανάλι για το “Survivor Ελλάδα-Τουρκία” και στο οποίο θα υπάρχει εκπομπή με παρουσιάστρια τη φερόμενη ως νέα σχέση του, Μις Τουρκία 2017 Ιτίρ Εσέν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την ξεφτίλισε! Ο Βράνιες έβγαλε στην φόρα γυμνή φώτο της Καρλέουσα! Αντέχεις να την δεις;

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, η συγκεκριμένη εκπομπή θα υπάρχει αντίστοιχα και στην Ελλάδα μέσω της κοινωνικής πλατφόρμας -ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο παρουσιαστής ωστόσο οι πληροφορίες μας λένε πως θα είναι ο Γιώργος Μαυρίδης- και θα έχει συνεντεύξεις των διαγωνιζόμενων και αδημοσίευτο υλικό πίσω από τις κάμερες, ενώ ο κόσμος θα μπορεί να σχολιάζει άμεσα τα τεκταινόμενα. Μάλιστα θα υπάρχει άμεση συνεργασία και στις δύο εκπομπές αφού πολλές φορές για τις ανάγκες των γυρισμάτων και η Ιτίρ θα έρχεται στην Ελλάδα, αλλά και ο Έλληνας παρουσιαστής θα πηγαίνει στην Τουρκία.

πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share