Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: "Χυλόπιτα"! Ναυάγησε η υπόθεση του νούμερο 1 "σίγουρου" για το Survivor 3!

7 Ιανουαρίου 2019 10:00
Survivor Διαρροή:

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο καθώς και τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Το Survivor 3 είναι προ των πυλών αφού απομένουν λιγότερες από 30 μέρες για την έναρξή του και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει τα πάντα!

Από την πρώτη στιγμή σας έχουμε φέρει στο φως της δημοσιότητας όλα τα ονόματα που βρίσκεται στην λίστα! Ένα από αυτά ήταν και του Γιούρκα Σεϊταρίδη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσές Σφαίρες 2019: Ιρίνα Σάικ - Μπράντλ Κούπερ το πιο σeξι και εντυπωσιακό ζευγάρι της τελετής!

Πρώτο το Athensmagazine.gr σας αποκάλυψε το deal, στην συνέχεια μας αντέγραψαν όλα τα sites αλλά τελικά την πάτησαν! Ο λόγος; Πως πιθανότατα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν θα δώσει το παρόν στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο ληξιαρχείο: Δεν φαντάζεστε ποιες πασίγνωστες Ελληνίδες τραγουδίστριες είναι γεννημένες τη δεκαετία του 50!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 πιστεύει πως θα είναι ένα πισογύρισμα για τον ίδιο να μπει στο ριάλιτι, αφού ανάγκη από χρήματα δεν έχει ενώ πιστεύει πως θα "χαλάσει" και το όνομά του! Έτσι φέρεται τελευταία στιγμή να έχει αλλάξει άποψη και τελικά να ρίχνει "χυλόπιτα" στον ΣΚΑΙ και στον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν! Έτσι αυτή την στιγμή αναζητούν την εναλλακτική λύση, χωρίς να αποκλείεται η νέα ανατροπή στην υπόθεση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share