Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Έσκασε τώρα! Επιβεβαιώθηκε η πιο τραγική είδηση για το Survivor 3!

Η είδηση που θα απογοητεύσει πολλούς!

18 Δεκεμβρίου 2018 08:57
Survivor Διαρροή: Έσκασε τώρα! Επιβεβαιώθηκε η πιο τραγική είδηση για το Survivor 3!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης στην ελληνική τηλεόραση μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλες τις εξελίξεις τόσο από το Survivor όσο και από το Nomads!

Απόψε σας φέρνουμε στο φως ακόμα μια είδηση για το Survivor 3! Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και έχουν μείνει λιγότερο από 2 μήνες για να ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Από την πρώτη μέρα που άρχισαν τα κάστιγνκ μέχρι και σήμερα το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει κάθε όνομα που βρίσκεται στην λίστα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε το τέλος στον Σκλαβενίτη: Αγωνία για εργαζόμενους μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Οι αλλαγές στο Survivor 3 θα είναι πολλές! Άλλωστε το ανακοίνωσε και ο Σάκης Τανιμανίδης, μέσα από το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, όπου επιβεβαίωσε αυτό που περιμέναμε όλοι! Το Survivor 3 θα είναι μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας!Κάτι που αναμένεται να ξενερώσει πολλούς για δύο λόγους! Πρώτον δεν θα δημιουργηθεί ίντριγκα ανάμεσα σε δύο ελληνικές ομάδες! Όποια ίντριγκα δημιουργηθεί θα είναι μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων και αυτός είναι και ο δεύτερος λόγους που θα ξενερώσει πολλούς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκανα σ@ξ με τον Νίκο Ευαγγελάτο στην...": Απίστευτη αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου!

Γιατί; Γιατί απλούστατα όποια κόντρα έχουμε θα πρέπει να διαβάζουμε... υπότιτλους για να μάθουμε τι πραγματικά έχει συμβεί! Σίγουρα που κάτι οι περισσότεροι δεν θέλουν! Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά δεν βλέπουμε πως ένα τέτοιου είδους ριάλιτι θα φέρει την ανατροπή στην τηλεθέαση! Κάθε άλλο μάλιστα...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share