Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: H απόλυτη βόμβα με παίκτρια του GNTM για το Survivor 3!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την μεγάλη βόμβα του Ατζούν! Ποια παίκτρια θέλει να κλείσει;

13 Δεκεμβρίου 2018 08:28
Survivor Διαρροή: H απόλυτη βόμβα με παίκτρια του GNTM για το Survivor 3!

To Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από τον Άγιο Δομίνικο όσο και από τα γραφεία της παραγωγής του ΣΚΑΙ!

Εδώ και 40 ημέρες έχουν αρχίσει τα κάστινγκ, τα οποία μετακομίζουν για λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη και το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει όλο τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα!

Σήμερα επιστρέφουμε με μια βόμβα που θέλει να πυροδοτήσει ο Ατζούν για το Survivor 3! Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor θέλει να βάλει στον τρίτο κύκλο παίκτες που θα είναι αναγνωρίσιμοι στο κοινό και έχει σκοπό να χτυπήσει και από άλλα ριάλιτι που "αγκαλιάστηκαν" από τους τηλεθεατές!

Σίγουρα ένα από αυτά είναι το GNTM! Το ριάλιτι μόδας του Star έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, σημειώνοντας πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Ατζούν θέλει να "χτυπήσει" με μια παίκτρια από εκεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη! - Τα νέα στοιχεία επιβαρύνουν τον 19χρονο!

Το πρώτο όνομα που φέρεται να είναι στην λίστα του Τούρκου, χωρίς να της έχει χτυπήσει ακόμα την "πόρτα", είναι η Ειρήνη Στεργιανού!

Το όμορφο μοντέλο αποτελεί ένα στοίχημα για τον Ατζούν, με την ίδια σε πρώτη φάση να μην είναι αρνητική αφού με μια τέτοια μεταγραφή θα καταφέρει να μην "ξεχαστεί" γρήγορα το όνομά της και να παραμείνει στην ελληνική showbiz για αρκετό καιρό!

Ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επαφή με το φλερτ να είναι σε πολύ πρώιμο επίπεδο! Τώρα θα θα καταφέρει να εξελιχθεί σε... γάμο θα σας ενημερώσουμε εδώ στο Athensmagazine.gr μόλις υπάρξουν εξελίξεις!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share