Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Ο ξένος ποδοσφαιριστής που μπαίνει στο Survivor 3!

Αποκλειστικό παρασκήνιο: Πέρσι του πήρε την θέση ο Γιάννης Τσίλης μπαίνει όμως φέτος!

10 Δεκεμβρίου 2018 08:20
Survivor Διαρροή: Ο ξένος ποδοσφαιριστής που μπαίνει στο Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ποιος είπε πως το Survivor 3 θα έχει μόνο Έλληνες παίκτες; Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από τον Άγιο Δομίνικο όσο και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Εδώ και έναν μήνα το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τα κάστινγκ που έχουν ξεκινήσει και σας έχουμε δώσει όλα τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας! - Και τρίτο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας;

Σήμερα σας έχουμε μια ακόμα αποκλειστικότητα! Ποιος ξένος ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε σε ελληνική ομάδα συζητάει για να πει ως... Έλληνας στο Survivor 3; Σύμβολο του Ολυμπιακού που πήρε πανάκριβη μεταγραφή στο εξωτερικό;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου;

Ο λόγος για τον Νέρι Καστίγιο!

Ο Μεξικάνος βετεράνος ποδοσφαιριστής, έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια παρότι σε νεαρή ηλικία και φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ΣΚΑΙ και την παραγωγή του Survivor!

Ο Καστίγιο βρέθηκε και πέρσι μια ανάσα από την μετακίνησή του στον Άγιο Δομίνικο ωστόσο δεν αποκλείεται φέτος να γίνει το deal που είχε χαλάσει έναν χρόνο πριν λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές! Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως την θέση του Νέρι Καστίγιο πέρσι είχε πάρει στο φινάλε ο Γιάννης Τσίλης!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share