Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Η μεγάλη βόμβα για το Survivor 3 είναι παίκτης από το Survivor 1!

Και δεν πρόκειται για την Ειρήνη Κολιδά!

8 Δεκεμβρίου 2018 12:01
Survivor Διαρροή: Η μεγάλη βόμβα για το Survivor 3 είναι παίκτης από το Survivor 1!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από τον Άγιο Δομίνικο όσο και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν τα κάστινγκ μέχρι και σήμερα σας έχουμε μεταφέρει όλα τα ονόματα που υπάρχουν στην λίστα! Ένα από αυτά ήταν η Ειρήνη Κολιδά, η οποία ωστόσο δεν θα μπει στο Survivor 3! Πάντως το μεγάλο στοίχημα της παραγωγής είναι παίκτης από το Survivor 1!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο θρίλερ με την εξαφάνιση μίας μητέρας στην Ορεστιάδα! - Μία μυστήρια υπόθεση που έφερε στο φως η Αγγελική Νικολούλη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr και επειδή το τρίτο Survivor θα είναι μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας η παραγωγή θέλει να κάνει και ένα είδους All Star βάζοντας στο ριάλιτι παίκτη, μεγάλο όνομα, από τον πρώτο κύκλο!

Ποιος είναι αυτός; Ακόμα δεν μπορούμε να σας τον επιβεβαιώσουμε, όμως πληροφορίες μας αναφέρουν πως πρόκειται για κορυφαίο όνομα από το Survivor 1, το οποίο και έμεινε για αρκετό καιρό στον Άγιο Δομίνικο! Το όνομά του μας έχει φτάσει στα γραφεία μας αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί δεν μπορούμε να σας το μεταφέρουμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαρμόσυνα νέα για την Μαρία Μπεκατώρου! - Ζει την κορυφαία στιγμή!

Το σίγουρο είναι πάντως πως ένας (τουλάχιστον) παίκτης από το Survivor 1 θα επιστρέψει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου δύο χρόνια μετά! Το Athensmagazine.gr μόλις έχει το όνομα θα σας το μεταφέρει αμέσως!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share