Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Η μεγάλη αρπαγή! Παιδί του ΑΝΤ1 μπαίνει στο Survivor 3!

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Αφήνει τον ΑΝΤ1 για το Survivor;

3 Δεκεμβρίου 2018 08:11
Survivor Διαρροή: Η μεγάλη αρπαγή! Παιδί του ΑΝΤ1 μπαίνει στο Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Εδώ και έναν περίπου μήνα έχουν ξεκινήσει τα κάστινκ, κυρίως για την ομάδα των Μαχητών, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν φτιάχνετε και εκείνη των Διασήμων! Μπορεί να έχει διαρρεύσει πως θα υπάρχουν δύο ομάδες, οι μπλε και οι κόκκινοι, με τους Μπλε να είναι οι Έλληνες και οι Κόκκινοι οι Τούρκοι, ωστόσο πληροφορίες μας αναφέρουν πως στις δύο χώρες θα χωρίζονται και δύο διαφορετικές ομάδες!

Όποιο όνομα έχει διαρρεύσει εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr σας το έχουμε μεταφέρει αμέσως! Και τώρα θα σας φέρουμε στο φως ακόμα ένα όνομα! Ποιο είναι αυτό; Πρόκειται για παιδί του ANT1, ο οποίος μάλιστα πήρε και μέρος στο Nomads 1 και μάλιστα έφτασε σχεδόν μέχρι το τέλος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τίτλοι τέλους για το Τατουάζ και τον Alpha!

Ποιος είναι αυτός; Ο Νίκος Αναδιώτης!

Ο ΣΚΑΙ φαίνεται να έχει προσεγγίσει τον παρουσιαστή, ο οποίος σε πρώτη φάση είναι αρνητικός αφού δεν θέλει να αφήσει ξανά την οικογένειά του γισα μεγάλο διάστημα! Ωστόσο επειδή το χρήμα ρέει, δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share